Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bolje Bandić - mangup, nego Bandić - gay??
Tema današnjeg "Koktela" Ide Prester bili su odnosi s javnošću

Bolje Bandić - mangup, nego Bandić - gay??

Najbolja tjedna rubrika emisije "Hrvatska uživo" (HTV1, 16.10) i dalje je glazbeno-kulturni "Koktel" koji vodi izvrsna Ida Prester. Današnja tema emisije bili su odnosi s javnošću.

Naravno da sve nije moglo proći bez zagrebačkog gradonačelnika, s kojim sve više njegovih suradnika trči rano ujutro sat vremena i oko desetak kilometara, što nije uspjelo novinarkama Marijani Batinić i Petri Nižetić. One su odustale nakon 3 kruga po igralištu kod Kušlanove, no ne i Bandićeva glasnogovornica Iva Mia Erak.

Odjavljujući prilog Ida Prester napravila je strašan gaf, rekla je nešto u stilu - bolje da je naš gradonačelnik mangup nego gej!? Nadajmo se da se zabunila, jer je itekako poznata njena angažiranost oko ljudskih prava, posebno na temelju (istospolne) seksualnosti i LGBT zajednice.

Svoje minute, uz Vlatka Stefanovskog, dobio je sudski spor grupe LET 3 sa građanima Varaždina koji se pretvara u sapunicu. Grupi to daje dodatni PR, a Mrle gušta sa davanjem svake nove izjave. Priča o čaju od čepa iz stražnjice te prikazivanje dijela njihovog performansa u popodnevnom terminu - samo bi moglo donijeti novi spor, ili barem moguću opomenu HTV-u zbog prikazivanja nepoćudnog sadržaja. I dodatni PR grupi LET 3!

Slovenska grupa Laibach također je (i) na kontroverzama izgradila karijeru, a najnoviji projekt, obrada Bachovih fuga također je podijelio (stručnu) javnost, dok oni i dalje provociraju svojim izjavama. Najveća pop zvijezda današnjice za Janija Novaka - je Barack Obama.

Ida se pri kraju pitala kako i danas ostati provokativan, nakon svih mogućih skandala, golotinje pa i prostitucije. Prema Laibachu, možda je najekstremnije je ostati konzervativan? Ida ipak nije za tu spluciju.

Zaključak cijele (pod)emisije bio je - "tko danas nema PR - kao da ne postoji"!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala