Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Straight Outta Compton veliki hit u kinima
Premijerni vikend drame na domaćem tržištu iznenadio je sve uspjehom na kino blagajnama i potukao "Šifra U.N.C.L.E"

"Straight Outta Compton" veliki hit u kinima

 Straight Outta Compton na američkim kino blagajnama postigao je iznenađujući uspjeh. Premijerni vikend film je otvorio s izvanrednim brojkama, a očigledno je kako će film biti veliki hit. 

S budžetom od skromnih 29 milijuna dolara "Straight Outta Compton" je u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio gotovo duplo. Zarada s kino blagajni od 57,1 milijuna dolara u 3 dana govori kako je film naišao na svesrdno odbravanje publike. 

Ovim rezultatom "Straight Outta Compton" nastavlja s nizom uspjeha Universala, a valja spomenuti da je zaradom pretekao i hvaljeni film Šifra U.N.C.L.E (15 milijuna $) te Nemoguću misiju: Odmetnuti (17 milijuna $) koja je u 3. tjednu prikazivanja. 

"Straight Outta Compton" je režirao F. Gary Gray, a producenti filma su bili i Dr. Dre i Ice Cube koji su izvanrednom promotivnom kampanjom proširili glas o filmu. Krilatica s logom filma Straight Outta Compton proširila se Internetom pa ju je kreativna masa anonimnih korisnika, ali i poznatih osoba iskoristila u duhovite svrhe. 

 
 

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Radnja filma je smještena u sredinu 1980-ih, u vrijeme dok su ulice Comptona u Kaliforniji bile jedne od najopasnijih u zemlji. Priča prati uspon i pad N.W.A.-a (Niggaz Wit Attitudes) — petorice mladića (Ice Cube, Dr. Dre, Eazy-E, MC Ren, DJ Yella) koji stupaju na scenu sa svojom brutalno iskrenom glazbom kojom su se pobunili protiv autoriteta.

U glavnim ulogama filma su Keith Stanfield, Sheldon A. Smith, O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell, Aldis Hodge, Neil Brown Jr., Paul Giamatti i Carra Patterson.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala