Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrivena prva slika sa seta Star Wars: Rogue One
Lucasfilms je predstavio dodatke castingu i fotografiju iz "Rogue One" te redatelja za "Ratove zvijezda: Epizoda 9"

Otkrivena prva slika sa seta "Star Wars: Rogue One"

 Disney i Lucasfilm otkrili su izvanredne vijesti za sve fanove Ratova zvijezda. Velike vijesti koje će obradovati sve obožavatelje tiču se prvog od spin offova Star Wars: Rogue One te Epizode 9. 

Na D23 Expo konferenciji su potvrdili glumačku postavu i predstavili najnovije pojačanje filmu "Star Wars: Rogue One". Među do sada poznatim imenima pojavila su se i ona Madsa Mikkelsena i Alana Tudyka.

Konačna i kompletna ekipa glumaca uključuje Felicity Jones, Diega Lunu, Bena Mendelsohna, Donnie Yena, Jianga Wena, Foresta Whitakera, Madsa Mikkelsena, Alana Tudyka i Rizu Ahmeda. Disney je objavio i prvu fotografiju koja predstavlja glavne likove filma, u njihovim punim kostimima. Fotografiji je u središtu Felicity Jones, a možete je vidjeti ispod.

Rogue One režira Gareth Edwards, a radnja filma je smještena između Epizode III i Epizode IV. U središtu su pobunjenici koji se okupljaju kako bi oteli planove za još neizgrađeno oružje, stravičnu Zvijezdu smrti. 

Snimanje "Rogue One" je upravo započelo, pa se svakim danom približavamo danu kada će spin off dospjeti u kina (16.12.2016.).  

Polako se razvijaju i događaji i na drugim filmovima Ratova zvijezda. Ratovi zvijezda: Sila se budi u kinima su krajem ove godine, pa iako Epizoda IX neće ugledati kino platna još neko duže vrijeme kotačići u stroju Lucasfilmsa su se pokrenuli. 

Nakon ovogodišnjeg iznimnog uspjeha s nastavkom druge poznate franšize, Jurski svijet, Colin Trevorrow je pokazao kako se može nositi s gigantskim produkcijama. Prije toga bio je poznat po filmu bitno manjeg budžeta Sigurnost nije zagarantirana.

Redatelj je poručio kako se vesli pridružiti talentiranim ljudima Ratova zvijezda i raduje se donijeti mlađim generacijama nove priče iz mitologije za koje će se vezati kao i generacije prije njih. 

Predsjednica Lucasfilma je za redatelja komentirala - Bila sam zainteresiran za suradnju s Colinom od kada sam vidjela Sigurnost nije zagarantirana. Snaga toga filma zajedno s uspjehom Jurskog svijeta govori o njegovim sposobnostima pripovjedača i filmaša. (Variety) 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala