Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 16.8.
Osim uz nove epizode omiljenih serija, za večerašnje opuštanje birajte između vesterna, akcije i komedije

TV Preporuke dana - Nedjelja 16.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 16.8.

SERIJE

Naše malo misto, HTV 1 u 20h
Kinematograf Domeniko, nazvan po darodavcu, proradio je. Roko, kao direktor hotela, uz pomoć lukave Rože, zavodi gošće i usput bježi od ljubomorne Anđe. Dotura Luigija na brodu susreće neki Ivan Trogiranin, koji mu uporno dokazuje da ga je ovaj liječio u partizanima i ranjenom mu spasio život. Dotur Luigi ga se nikako ne sjeća, ali ga Bepina opet svojom naivnošću navede da prihvati to poznanstvo. Ivan Trogiranin postaje česti gost "malog mista", noseći na dar pršute i tukce u znak zahvalnosti svom spasitelju doturu Luigiju. Usput se upoznaje i s Rokom, koji ga se također ne sjeća, ali od starog ratnog druga i on prima na dar pršute. Ta zagonetna igra s Ivanom Trogiraninom završava tako da mu dotur Luigi i Roko moraju dati potvrdu o sudjelovanju u partizanima radi dobivanja penzije, jer nakon tolikih pršuta i tukaca ne smiju priznati da ga u partizanima nisu nikada vidjeli.

Osumnjičeni, HTV 2 u 22:30h
Istražujući ubojstvo voditelja ladanjskoga kluba, Jane Tennison se nađe na tragu mogućega političkoga skandala.

Dvostruki život, 5.-6. epizoda, Doma TV u 22:50h
Riley odlazi na prvi spoj otkad ju je Kyle napustio, i to sa klijentom. Počinje se brinuti o razvoju Lynettine veze s Garrettom, nakon što je Garret pita za blagoslov. Jolene se ponovno sastaje sa sinom tinejdžerom kojeg je dala na posvajanje dok je bila mlada majka. Georgia je zabrinuta da policija ne bi uletila u salon u nezgodnom trenutku. Lacey saznaje što stvarno Riley radi u salonu i ne prihvaća tu vijest baš najbolje.

FILMOVI

Ratna strijela, HTV 3 u 20h
Konjaničkog časnika Howella Bradyja (J. Chandler) šalju iz Washingtona D.C. u Fort Clark u Teksasu na pregovore s Indijancima. On bi trebao nagovoriti pleme miroljubivih Seminola da pomognu vojsci u borbi protiv divljih Kiowa...

Krijumčari, RTL u 20h
Ovo je o čovjeku koji pokušava ostati izvan kriminalnog svijeta za koji je radio, a koji želi ostaviti iza sebe, i posvetiti se obitelji za koju će učiniti sve kako bi ih zaštitio. Remake islandskog hita "Reykjavík-Rotterdam".

Kako se riješiti šefa?, Nova TV u 21:25h
Nick, Kurt i Dale su strašno ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova … zauvijek. Postoji samo jedan problem: čak i najbolji i najpromišljeniji planovi vrijede onoliko koliko i mozgovi koji su ih smislili.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala