Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Može li Steven Spielberg izvući Genea Wildera iz mirovine?
Poznati redatelj navodno pokušava nagovoriti legendarnog glumca da se vrati na ekrane u njegovom novom filmu

Može li Steven Spielberg izvući Genea Wildera iz mirovine?

Legendarni humoristični glumac Gene Wilder, poznat po ulogama u filmovima Charlie i tvornica čokolade, Mladi Frankenstein, Vruća sedla i Niti vidim niti čujem, već je više od 10 godina u mirovini. Posljednje pojavljivanje imao je na malim ekranima 2003. godine, kada je gostovao u nekoliko epizoda serije Will i Grace.

Wilder je davno rekao kako postoji samo nekoliko ljudi koji bi ga mogli izvući iz mirovine. Ono što znamo jest da je jedan od onih koje je spomenuo Mel Brooks, no je li i Steven Spielberg među njima saznat ćemo uskoro.

Legendarni redatelj navodno pokušava izvući Wldera iz mirovine kako bi sudjelovao u njegovom nadolazećem projektu. Navodno trenutno samo razgovaraju o mogućnostima no još nije ni otkriveno koji je projekt u igri.

Neki izvori pretpostavljaju da su opcija dva Spielbergova projekta. Jedan je The BFG (The Big Friendly Giant), koji Spielberg ima u pripremi za izlazak za sljedeće ljeto. U njemu bi Wilder mogao posuditi glas jednom od likova.

Drugi projekt jest Ready Player One, film koji će se snimati prema znanstveno-fantastičnom romanu Ernesta Clinea. U toj priči postoji lik koji se zove James Halliday, koji je tvorac virtualne stvarnosti u kojem se radnja filma odvija. Sam lik vrlo brzo umre, ostavljajući igrače s obećanjem da tko pronađe uskršnje jaje na kraju igre nasljeđuje njegovo imanje, uključujući i virtualni svijet. Ta film izlazi tek krajem 2017. no službene informacije o Wilderovom angažmanu ćemo sigurno saznati vrlo brzo.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala