Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Strain isplaniran za ne više od 5 sezona
Guillermo del Toro oduvijek je imao strog plan za "The Strain", a on uključuje još samo 3 sezone

"The Strain" isplaniran za ne više od 5 sezona

 FX-ova serija The Strain trenutačno se nalazi u sred 2. sezone, a već je najavljena i nova, 3. sezona. Iduća sezona planira se za male ekrane na ljeto 2016. godine. Za razliku od prve dvije sezone, od kojih svaka ima po 13 epizoda, 3. sezona će imati smo 10 epizoda.

Povodom ove sretne objave, kreatori serije Guillermo del Toro Chuck Hogan te showrunner Carlton Cuse podijelili su s publikom svoje planove.Otkrili su kako od samoga početka imaju isplaniran čitav tijek serije, naravno u grubim crtama. 

Televizijska serija je zasnovana na trilogiji romana koje su napisali Guillermo del Toro i Chuck Hogan, a iako su oduvijek zamišljali dotičnu priču na televizijskim ekranima zamisao je bila držati se originalnog materijala. 

Pri početcima projekta osmislili su plan kojim će serija imati 5 sezona, od kojih će prva pratiti razvoj događaja opisanih u knjizi The Strain, a zatim će ostale dvije knjige poslužiti kao vodilja za ostale sezone. The Fall će biti nacrt za 2. i 3. sezonu, a The Night Ethernal za posljednje dvije sezone. 

 Ipak, iako vjerno prate rasplet događaja kojeg su odredili u romanima, serija "The Strain" ima i svojih specifičnosti. Neki od sadržaja serije su osmišljeni samo za TV ekrane i nećete ih pronaći u knjigama. Unatoč pojedinim promjenama Guillermo del Toro odlučan je u tome da serija neće nastaviti van okvira zapisane priče i čvrsto tvrdi kako serija nikako neće ići dalje nakon zaključivanja radnje uspostavljene u romanima. 

Kao zatvorena cjelina "The Strain" već ima svoj početak, sredinu i zaključak. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala