Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film koji je priskrbio Denzelu Washingtonu Oscara dolazi na male ekrane
Antoine Fuqua i Jerry Bruckheimer udružili su se kako bi od "Dana obuke" napravili televizijsku seriju

Film koji je priskrbio Denzelu Washingtonu Oscara dolazi na male ekrane

 Policijski triler Dan obuke redatelju Antoineu Fuqui 2001. godine donio je hvale kritike i publike. Film je u kinima postigao izvanredan uspjeh te je dvojici glavnih glumaca, Ethanu Hawku i Denzelu Washingtonu, priskrbio brojne nominacije i nagrade. Iako je Ethanu Hawkeu Oscar za sporednu mušku ulogu izmakao, Denzel Washington je kao John Q primio svoj zlatni kipić za glavnu ulogu. 

Priča kojom je Fuqua postigao veliki filmski uspjeh sada se sprema i za male ekrane. Naime, redatelj je odlučio "Dan obuke" adaptirati kao televizijski serijal, prenosi Deadline.

U tom, trenutačno jako modernom potezu, odlučio se udružiti s producentom Jerryjem Bruckheimerom. 

Uz ove godine najavljeni nastavak akcijskog filma Pravednik i tekuću produkciju remakea Sedmorice veličanstvenih kojima je Fuqua na čelu, možda redatelj neće naći vremena za opsežnije sudjelovanje na seriji. Trenutačno, Antoine Fuqua stoji kao producent uz Jerryja Bruckheimera. Naravno, projekt je tek u ranim fazama razvoja, a Antoine Fuqua navodno razmišlja i o režiranju prve pilot epizode. 

Pripreme scenarija se prihvatio Will Beall, scenarist filma Gangsterski  odred i popularne kriminalističke serije Castle

Radnja serije će nastaviti s fokusom na odnos dvojice sasvim različitih detektiva, no u scenariju će se potencijalno pronaći i neke promjene. Kako izvještava Deadline, radnja će se odvijati 15 godina nakon radnje filma, a moguće je da će rasa glavnih uloga biti izmjenjena. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala