Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.8.
Večeras smo za vas izdvojili finale SP u vaterpolu (Hrvatska – Srbija) uz tri serije i četiri filma

TV Preporuke dana – Subota 8.8.

U 20:55 sati nas na HTV-u 2 očekuje napeto finale svjetskog prvenstva u vaterpolu u kojem Hrvatska igra protiv Srbije! Osim sporta, u nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu 8.8.

SERIJE

Lud, zbunjen, normalan, 5. sezona, epizode 5 i 6/24, Nova TV u 20:10 sati
U Sarajevo dolazi čuveni zagrebački liječnik za vještačku oplodnju. Ajna i Faruk, u nadi da će konačno dobiti dijete, zakazuju termin kod njega. Njihova želja da dobiju dijete se nikako ne uklapa u Izetove dugoročne planove. On će napraviti sve da sabotira njihov plan!

Dvostruki život, 1. sezona, epizode 3 i 4/10, Doma TV u 21 sat
Riley je posao i obiteljski život postalo teško usklađivati te se dva puta ne pojavi na dogovorenom sastanku. Katie upada u nevolje u školi zbog psovanja, nakon što je jedan od dječaka zadirkuje zbog oca. Georgia unapređuje Riley na menadžersku poziciju, što uzrokuje tenzije između Riley i Selene.

Zločin s naslovnice, 1. sezona, epizode 1 i 2/2, HTV 1 u 23:30 sati
David Kane, tvorac nekoliko hit-serija i igranih filmova, napisao je scenarij i režirao Zločin s naslovnice, dvodijelni pilot istoimene serije nastale prema popularnim kriminalističkim romanima književnice Denise Mine.

FILMOVI

Transformeri, RTL u 20 sati
Jedan od najvećih filmskih hitova 2007. godine bila je igrana ekranizacija uspješne franšize animiranih filmova i igračaka Transformeri, kojom je poznati redatelj spektakala Michael Bay pokazao kako nema onoga što se na filmu ne može uvjerljivo izvesti, imate li dovoljno mašte i velik budžet. Obje komponente svakako su ispunjene i vidljive u ovome veličanstvenom prazniku akcije i specijalnih efekata.

Nebo sateliti, HTV 3 u 21:05 sati
Scenarij filma napisan je još 1994. i nakon brojnih izmjena u veljači 1999. počinje njegova realizacija. Film pruža realnu sliku rata, mučnu, grčevitu i nadasve ljudsku borbe za goli život.

Zaposlena djevojka, HTV 1 u 21:10 sati
Šefica Katharine Parker (Sigourney Weaver) naizgled je ljubazna, a zapravo prisvaja i koristi sve ideje svojih suradnika a isto tako uzela je i poslovnu ideju novopečene mlade sekretarice Tesse McGill (Melanie Griffith). Kad šefica slomi nogu Tess iskoristi novonastale okolnosti i sa svojim urođenim osjećajem za posao uskoči na mjesto šefice.

Ja sam legenda, Nova TV u 23 sata
Godinama nakon što smrtonosni virus pobije skoro sve na Zemlji, a ostale pretvori u čudovišta, jedini preživjeli u New Yorku, znanstvenik Robert Neville pokušava pronaći lijek koji bi poništio učinke virusa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala