Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 5.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 4 odlična filma: sportsku dramu, ratnu povijesnu dramu, psihološku dramu i obiteljsku fantastičnu avanturu

TV Preporuke dana – Srijeda 5.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u srijedu, 5.8.

SERIJE

Igra laži, 2. sezona, epizoda 7/29, Nova TV u 20:05 sati
Azra se trudi da Kerem ne preispituje odluku koju je donio. Štoviše, na tom im putu najviše pomogne Abdurahman. Dok je s jedne strane to plaši, s druge joj strane olakša prijelaz u život o kojem je sanjarila. Neslihan je zbog stanja svoje kćeri očajna. Može li joj Kerem biti spas?

Nova prilika, 1. sezona, epizoda 3/6, HTV1 u 21:55 sat
Novi nastavak finske serije o socijalnoj radnici koja zbog očaja što ne može imati dijete sa suprugom zatrudni s drugim muškarcem.

Zakon i red: Zločinačke nakane, 9. sezona, epizoda 8/16, HTV2 u 22:45 sati
Prije 22 godine petero prijatelja je bilo nerazdvojno. No, jedne večeri Tom se utopio u čudnim okolnostima od čega se ostatak društva nije nikad oporavio. Danas su svi uspješni, ali prošlost ih i dalje proganja...

FILMOVI

Hardball, HTV2 u 20:10 sati
Ovaj film o mladiću koji se nalazi na samom dnu i spas pronađe u treniranju baseball momčadi iz geta nastao je prema noveli Johna Gatlinsa. Conoru O’Neillu (Keanu Reeves), okorjelom sportskom kockaru očajno treba novac da otplati dugove. Prijatelj mu je spreman pomoći, no zauzvrat traži od njega da trenira bejzbolski juniorski tim, koji čine djeca siromašnih obitelji projekta Cabrini Green stanogradnje u Chicagu. Conoru se vrlo brzo svidi nova autoritativna rola, osobito kada upozna lijepu učiteljicu.

Za vječnu slavu, HTV1 u 23:20 sati
1926. General Gorostieta (Andy Garcia), umirovljeni vojnik, gleda kako Meksiko ulazi u nasilni građanski rat. Uz pomoć svoje supruge (Eva Longoria) odluči se uključiti u pokret I transformirati grupicu pobunjenika u pravu vojsku. Oni nemaju ništaza izgubiti, a pokreće ih herojska snaga za obranom nečega što su mislili da je izgubljeno – slobode!

Sestre Marije Magdalene, HTV3 u 23:25 sati
Tjeskobno djelo je temeljeno na istinitim događajima, na psihofizičkom zlostavljanju i iskorištavanju emotivnih i nestabilnih djevojaka u Irskoj od 60-ih sve do sredine 90-ih godina 20. stoljeća. Trebale su biti preodgojene u ime vjere i religije u katoličkim samostanima, ali su bile izložene pravom robovlasništvu. Izvori tvrde da je tijekom tri desetljeća slične torture prošlo približno 30.000 irskih djevojaka, a takva je vrsta samostana ukinuta tek 1996. godine.

Zlatni kompas, Nova TV u 23:35 sati
Postoji svijet u kojem vještice vladaju sjevernim nebom, gdje su polarni medvjedi najveći ratnici. Svijet u kojem je svaki čovjek spojen s duhom životinje, koja mu je bliska poput vlastitog srca. U tom svijetu vlada Magisterium, koji želi kontrolirati sve ljude. Jedina prepreka tom cilju je posljednji preostali zlatni kompas, i dijete kojem je sudbina odredila da ga posjeduje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala