Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Robin Hood: Origins' u potrazi za glavnim glumcem
U užem se izboru navodno nalaze mlade britanske nade Taron Egerton, Jack Huston i Jack Reynor

'Robin Hood: Origins' u potrazi za glavnim glumcem

Foto: PR Photos

Priče o podrijetlu su dosta bitna stvar u svijetu superjunaka. Na stranicama crtanih stripova, likovi su prisutni desetljećima i priča o njihovom podrijetlu je ispričana i prepričana više puta. No fascinacija sa pričama o podrijetlu ne prestaje samo kod stripovskih superjunaka jer uskoro dobivamo priču o Robinu Hoodu (iako, film iz 1991. sa Kevinom Costnerom također je donio priču o Robinovom podrijetlu), i već su tri mlada glumca u opciji za glavnu ulogu.

Deadline prenosi kako je trojac mladih britanskih nada na vrhu Lionsgateovog popisa za nadolazeći film Robin Hood: Origins. Jedan je Taron Egerton iz Kingsmana, zatim Jack Huston iz serije Carstvo poroka i Jack Reynor iz zadnjih Transformersa. Navodno se u užem izboru nalaze i Dylan O'Brien (Labirint: Nemogući bijeg) i Nicholas Hoult (X-Men: Prva generacija).

Robin Hood: Origins će navodno ponuditi odvažan novi pogled na legendu o odmetniu koji krade od bogatih kako bi dao siromašnima. Također je jedan od četiri projekta o Robinu Hoodu trenutno u pripremi. Disney radi na filmu Nottingham&Hood, avanturističkom filmu u stilu Pirata s Kariba. Sony producira film jednostavnog naziva Hood koji je opisan kao miks između filmova Brzi i žestoki i Nemoguća misija. Warner Bros. navodno također planira jedan film, ali detalji nisu poznati.

Sa svim tim filmovima o Robinu Hoodu, koji su u pripremi, Lionsgate očito želi biti prvi u kinima jer već slažu glumačku ekipu i ostale detalje za Robin Hood: Origins s obzirom da im je u planu sa produkcijom krenuti već početkom sljedeće godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala