Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ian McShane se priključio Igri prijestolja
U 6. sezoni "Igre prijestolja" Ian McShane će igrati iznimno važnu ali za sada tajnu ulogu

Ian McShane se priključio "Igri prijestolja"

 Cijenjeni britanski glumac Ian McShane pridružio se glumačkoj postavi na snimanju 6. sezone najgledanije serije današnjice, Igre prijestolja

Ian McShane ima dugu karijeru na filmskim platnima i televizijskim ekranima, od serijala Deadwood i kratkotrajne ali dobre serije Kraljevi do povijesnog spektakla Herkul i Pirata s Kariba. Iako je objavljeno priključenje Iana McShanea glumačkoj ekipi šeste sezone, ostatak informacija se drži strogom tajnom. 

Za sada je otkriveno kako će McShane odigrati jednu od ključnih uloga šeste sezone unatoč tome što se neće često pojavljivati na ekranu. Dakle, osim da je njegova uloga od velike važnosti ništa drugo nije poznato. Njegov lik može biti do sada neotkriveni lik iz serije romana ili sasvim novi lik koji je osmišljen samo za male ekrane, no bez daljnjih informacija ostaje nam samo nagađati.

Velika doza tajnosti ipak nikoga ne čudi jer završetkom 5. sezone potrošen je sav izvorni materijal kojeg je napisao George R.R.Martin pa showrunneri i kreatori serije David Benioff i D.B. Weiss moraju biti iznimno pažljivi s novim materijalom. 

Osim toga, jedino što se o novoj sezoni zna je povratak naglaska na tijek priče koji uključuje Brana Starka kojeg glumi Isaac Hempstead Wright. Ipak, produkcija nove sezone je na samom početku pa još ima vremena za svježe vijesti. 

Uz nedavne vijesti o planu za barem 8 sezona serije, ovo zvuči kao izvrsno zahuktavanje za novu sezonu. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala