Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Zoolander 2 je procurio na Internet
Kratki teaser trailer za nastavak hit komedije Bena Stillera, "Zoolander 2", nakratko je osvanuo na Internetu

Trailer za "Zoolander 2" je procurio na Internet

 Nastavak urnebesne komedije Zoolander iz 2001. godine sprema se već neko vrijeme, a od početka godine promotivna kampanja je krenula punom parom. Na ovogodišnjem Fashion Weeku modnom pistom šetali su i Zoolander i Hansel, odnosno Ben Stiller i Owen Wilson

Problem preranog curenja informacija u javnost u zadnje vrijeme je filmskim ali i televizijskim kućama sve veći problem. Na internetu su objavljene razne epizode serija, traileri i drugi promotivni sadržaji, a vodeći primjeri su 4 epizode serije "Igra prijestolja" koje su tjednima pred premijeru nove sezone puštene u cirkulaciju Internetom te dugo iščekivani trailer za "Batman protiv Supermana" koji je također pred najavljeni datum prvog prikazivanja misteriozno osvanuo na Internetu. 

"Curenja" materijala na Internet postaje toliko često da se može pomisliti kako je i to dio podizanja uzbuđenja kod gledatelja i pokušaj što bolje promocije.

No, bilo kako bilo prvi trailer za Zoolander 2 ima jako malo glumaca iz filma, točnije osim Bena Stillera u kratkom videu se ne pojavljuju njegovi kolege. Sam trailer traje manje od 2 minute, a središnje mjesto ima mehanički glas koji vodi naraciju o postanku i ljudskom mozgu. Uz tipične šale koje će svi prepoznati na kraju se javlja Zoolander koji postavlja ključno pitanje: "Ako Bog postoji, zašto je napravio ružne ljude?".

Nadajmo se kako će Paramount poučen drugim primjerima iz branše uskoro objaviti i službeni trailer. 

Pod režijom Bena Stillera Zoolander 2 stiže u kina 12. veljače 2016. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala