Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 31.7.
Večeras uživajte u novim nastavcima serija, hrvatskom filmu '72 dana', komediji 'Posljednji poljubac' ili legendarnom 'Rockyju'

TV Preporuke dana - Petak 31.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 31.7.

SERIJE

Igra laži, 5. epizoda, Nova TV u 20:10h
Džan počinje dolaziti u klub na sate tenisa kod Azre, koju je sreo na rođendanskoj proslavi svoje sestre i koja mu se sviđa. Iako joj smeta Džanova pažnja, ostat će mu dužna zbog problema koji je stvorila njezina sestra Semra, koja je zbog pritiska okoline ukrala skupu haljinu i uhvaćena je na djelu. Nakon što Orhan otme i umalo ubije Azru, Kerem priznaje da njih dvoje nemaju drugoga izbora nego postupiti po Azrinom planu – Kerem mora postati Šebnemin suprug. Šebnem provodi noć s Keremom na otoku te joj na kraju pozli i završi u bolnici. Neslihan sumnja da nešto nije u redu i preklinje liječnika da joj kaže istinu o Šebneminu zdravlju. Hoće li joj liječnik priznati da se Šebnem vratio limfom? Hoće li Neslihan saznati da će joj kćer živjeti još svega nekoliko mjeseci?

Zakon i red: Zločinačke nakane, HTV 2 u 22:38h
Kevin Denaburg imao je težak život. Prvo je izgubio posao, zatim doznao da je njegova djevojka zapravo prostitutka, da bi na kraju našli njegovo tijelo s kojeg su glava i šake odsječene.

Ray Donovan, HTV 1 u 23:09h
Ray pokuša zaustaviti istragu Vana Millera snimanjem kompromitirajuće video snimke. Usred priprema za operaciju Ezra odluta. Bunchy se preseli u svoju novu kuću, no zabava povodom useljenja otme se nadzoru. Kad Ray sazna da je Mickey izložio njegovu djecu opasnosti, kreće u potjeru za njim.

FILMOVI

Sedamdeset i dva dana, HTV 3 u 20h
Američka penzija djeda Đurađa, koju prima njegova udovica Neđa glavni je izvor prihoda ličke obitelji Paripović. Nakon što Neđa umre i njihova egzistencija biva ozbiljno ugrožena, glava obitelji, Mane, zajedno sa sinom Todorom te bratom Jojom smišlja "interesantan" plan: zamijeniti babu! Mane je odlučan sprovesti naum u djelo pa makar morao s puta maknuti radoznalog susjeda Milu, ne odveć zainteresiranog lokalnog policajca, pijanog poštara pa čak i članove vlastite obitelji.

Posljednji poljubac, HTV 2 u 20:07h
Michael (Z. Braff) i Jenna (J. Barrett) par su već tri godine, žele se oženiti i osnovati obitelj. Planovi su jedno, a zbilja drugo. Kad Jenna objavi da je trudna, Michael se počne kolebati jer mu se čini da se mora oprostiti od svoje mladosti. Kad na svadbi svojih prijatelja upozna deset godina mlađu lepršavu Kim (R. Bilson), život krene drugim smjerom... Čini se da ni u vezama njegovih prijatelja i poznanika ne cvatu baš ruže...

Rocky, HTV 1 u 20:35h
Rocky Balboa (Sylvester Stallone) bivši je slavni boksač kojega je napustila sreća te je završio kao zaposlenik u lokalnoj tvornici. Bez dolara u džepu i bez pravih prijatelja, Rocky se suočava s tegobnom svakodnevicom. No sve bi se to trebalo promijeniti kada mu se ukaže prilika za meč života. Naime, Apollo Creed, svjetski prvak u teškoj kategoriji u potrazi je za slabijim protivnikom za marketinški meč, a idealnog kandidata pronalazi upravo u zakržljalom Rockyju. Kako bi povratio staru slavu i učinio nešto od svog zapuštenog života, Rocky i njegov menadžer Mickey (Burgess Meredith), uz neizostavnu pratnju lijepe Adrian (Talia Shire), kreću u pripremu za borbu stoljeća.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala