Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Key & Peele najavili kraj showa
Komičarski duo objavio je kako je tekuća sezona posljednja za skeč show "Key & Peele"

"Key & Peele" najavili kraj showa

Stand-up komičari, poznatiji pod zajedničkim imenom Key & Peele, imenu koje dijele sa svojom humorističnom emisijom, Keegan-Michael Key i Jordan Peele najavili su završetak njihove obožavane humoristične emisije na Comedy Centralu.

Key i Peele svoju su popularnost stekli urnebesno smiješnim skečevima od kojih se sastoji svaka epizoda njihove humoristične serije, a sada se čini kako je toj seriji stigao kraj. "Key & Peele" emitirao se punih 5 sezona, a komičarski duo je najavio kako je sav materijal snimljen te da trenutačno gledamo zadnju sezonu.
 
Preostalo je još samo 8 epizoda do ovog iznenadnog finala serije koje će se emitirati u rujnu. Finale dolazi nakon uspješne sezone u kojoj je na ovogodišnjim Emmyjima šou "Key & Peele" nominiran u čak 7 kategorija. 
 

Key i Peele u intervjuu za The Wrap su poručili kako okončanje serije nije bila ideja Comedy Centrala, već kako su oboje htjeli raditi na novim stvarima i idejama, skupa ali i odvojeno.

Među novim projektima je komedija Keanu za koju je Jordan Peele napisao scenarij, a uz pripremu reboota Policijske akademije komičarski duo čini se ima puno planova koje još nisu spremni u potpunosti otkriti. 
 
Na svome Twitter profilu Jordan Peele je na tužne reakcije fanova o završetku voljene skeč serije najvio dolazak novih zanimljivih stvari, a tweetao je misteriozno - Čekajte tek da vidite što ćemo napraviti iduće. 
 
Dvije su stvari sigurno iduće na rasporedu film "Keanu" izlazi u distribuciju 22. travnja, a iako neće surađivati na svim projektima Keya & Peelea ponovno ćemo vidjeti u nekom novom humorističnom šou.
M.M.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala