Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Leonardo DiCaprio bori se za život u avanturi The Revenant
Od redatelja "Birdmana" Alejandra Gonzáleza Inárritua stiže prvi pogled na triler "The Revenant"

Leonardo DiCaprio bori se za život u avanturi "The Revenant"

 20th Century Fox objavio je prvi službeni trailer za The Revenant, uzbudljivu avanturu o traperu opkoljenom snijegom u Sjevernoj Americi 19. stoljeća.

Film je pun prepoznatljivh imena, cijenjenih filmaša s obe strane kamere. Dok je glavnu ulogu preuzeo Leonardo DiCaprio, još uvijek bez Oscara, na čelu filma je Oscarom nagrađeni redatelj Alejandro González Inárritu (Birdman). 

U negostoljubivom okolišu oštre divljine, okružen dubokim snijegom, legendarni istraživač Hugh Glass nađe se u nezavidnoj situaciji. Hugha Glassa, lovca na krzna koji je baziran na stvarnoj osobi s početka 19. stoljeća, u prostranstvima Sjeverne Amerike napadne medvjed. Njegova borba za život i nepokorivi žar za preživljavanjem u središtu su radnje filma. 

U glavnoj ulozi uz Leonarda DiCaprija nalazi se Tom Hardy, a istaknute uloge nose i Will Poulter te Domhnall Gleeson

Trailer koji je izvanredno izveden, uz prijeteće udarce bubnja i zvukove dubokih izdisaja, stvara uzbudljiv ali i napet dojam. Pogledajte!

Scenarij koji je pripremio Alejandro González Inárritu u suradnji s Markom L. Smithom, bazira se na romanu Michaela Punkea iz 2002. godine. Film će svoju premijeru imati za Božić ove godine u SAD-u, a zatim će krenuti u široku distribuciju u siječnju 2016. godine, nesumnjivo tako se pripremajući za sezonu Oscara. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 1
    dragmio dragmio @ 19.7.2015. 14:04

    Wow. Ovaj trailer govori samo jedno - Emmanuel Lubezki. Čovjek je genij. Ne kažem da Inarritu i Cuaron nisu, ali ovakve scene nisu moguće bez Lubezkog. Jedva čekam.

  • #1
    0 0
    mario mario @ 18.7.2015. 18:39

    Taj Hugh Glass je bio neki vanserijski badass.

    Potencijalni spojler!

    In one of the more remarkable treks known to history, Glass set his own leg, wrapped himself in the bear hide and began crawling. To prevent gangrene, Glass laid his wounded back on a rotting log and let the maggots eat the dead flesh.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala