Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolores Lambaša i Frano Lasić - tko je koga napucao?
Glumački par navodno više nije u vezi, što je atraktivna Dolores zagonetno potvrdila medijima

Dolores Lambaša i Frano Lasić - tko je koga napucao?

Iako nije htjela iskreno i otvoreno priznati prekid s Franom Lasićem, mlada šibenska glumica Dolores Lambaša medijima je ipak dala do znanja kako je njihovoj vezi došao kraj. "Došlo je vrijeme da eliminiram neke ljude iz života", rekla je medijima i tako potvrdila kuloarske priče da ju je Lasić ostavio nakon jednogodišnje veze te da će se za svoje glumačke angažmane odsad morati boriti - sama.

"Mediji znaju pitanjima jako zadirati u privatnost, a opet stvari prikazivati vrlo površno. Doživjela sam razne okrutnosti od medija pa sam naučila držati ih podalje od svog praga. Neukusno je sve to", rekla je Dolores Lambaša tjedniku Extra i priznala kako je konačno spremna živjeti sama.

Prekidu s Franom Lasićem navodno su prethodile brojne svađe, od kojih je medijski najeksponiranija bila ona na snimanju filma "Poštar", u kojem oboje glume. Problemi su navodno nastali i nakon što je Nova TV emitirala scenu iz "Zakona ljubavi" u kojoj se Dolores, točnije, njezin lik Lucija Nardelli, seksa na perilici rublja. To je, pišu domaći mediji, jako pogodilo Franu Lasića koji je, odgledavši lascivnu scenu, šturo izjavio: "Pa, Bože moj! Tko nam je kriv što se bavimo tim poslom?! Sami smo ga odabrali!".

Inače, Dolores Lambaša nekoliko je godina bila u vezi s glumačkim velikanom Ivom Gregurevićem, a nedugo nakon objave ljubavi našla se na udaru brojnih kritika. Prozivali su je, naime, kao jednu od ljepotica koja je na Akademiju dramskih umjetnosti upala preko veze, a sve su njezine uloge povezivane s Gregurevićem, odnosno, njegovim vezama na filmu i televiziji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala