Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 17.7.
Večeras se ohladite uz omiljene serije, komedije 'Sve džaba' i 'Brak je mrak' te legendarne Muldera i Scully u filmu 'Dosjei X'

TV Preporuke dana - Petak 17.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 17.7.

SERIJE

Navy CIS, 15. i 16. epizoda, Doma TV u 19:55h
Leroy Gibbs (Mark Harmon) riskira valstitu karijeru kada odluči pomoći svom bivšem zapovjedniku osuđenom za krađu novca. Terorist zarobi Duckyja (David McCallum), Geralda (Pancho Demmings) i Kate (Sascha Alexander). Tim istražuje kako je član terorističke organizacije uz sve postojeće provjere uopće dobio posao u mornaričkoj bazi.

Crna ruža, 217. epizoda, Nova TV u 20:15h
Oguz se sastaje s Elif kako bi joj priopćio da se ženi s Narin te ju moli da ona porazgovara s njegovom kćeri. Oguz nije ni svjestan koliko je ta njegova objava pogodila Elif te se ona odmah diže sa stola i odlazi. Ebru i Baran napadaju glavnog liječnika te završavaju u policijskoj postaji. Kenanov čovjek pokušava izbaviti Ebru i Barana iz zatvora, no zbog njihovih prekršaja morat će prenoćiti u ćeliji. Hoće li Kenanov čovjek biti taj koji će usmjeriti Ebru prema odgovorima koje traži? Vrijeme je da Oguz priopći Deniz da planira oženiti Narin, no kao i svi njihovi prijašnji razgovori, ni ovaj neće proći dobro. Narin na svoju ruku odlazi razgovarati s Deniz, no ni ona neće imati uspjeha. Kenan se nastavlja poigravati Kendalom. Kendal se želi obračunati s njime te nenajavljeno dolazi u njegov konak. Unatoč svemu Kenan polako i odlučno kroči ka svome cilju te Kendala stjera u kut.

Zakon i red: Zločinačke nakane, 8. sezona, 10. epizoda
Sedam godina prije Boz Burman za dlaku je izbjegao osudu za ubojstvo zahvaljujući tomu što je okružni tužilac nekompetentno vodio slučaj. Budući da se kao mačka uvijek dočeka na noge, Boz je slavu pretočio u uspješnu televizijsku emisiju o zločinima. Ima puno razloga za slavlje za svoj rođendan, no kad mrtav ispliva na obalama East Rivera, detektivi Goren i Eames morat će otkriti tko je ubio ubojicu.

FILMOVI

Sve džaba, HTV 3 u 20h
Goran Dujmović je tridesetogodišnjak koji živi u bosanskoj provinciji. U kući koju je naslijedio od roditelja s njim živi i njegov najbolji prijatelj Miro koji je u ratu ostao bez obje ruke. Drugi Goranov prijatelj, Josip, vodi konfuzni život provincijskog poduzetnika. Njih trojica su redovni gosti u birtiji osnovnoškolskog prijatelja Marka.
Kad Marko sazna da ga žena vara s Josipom, ubije Josipa i Miru, a Goran, ostavši bez smisla u životu, prodaje kuću i odlazi u nepoznato. Na željezničkoj stanici susreće starca Faru koji u svojoj maloj pokretnoj birtiji doživi infarkt. Goran mu pomaže i nakon razgovara s njim odluči kupiti tu ''birtiju'' i raditi s njom, ali na svoj način - sve će dijeliti džaba.  On sam odluči ne piti i ne zadržavati se ni u jednom gradu duže od jednog dana.

Brak je mrak, HTV 2 u 20:06h
Četiri bračna para, svi prijatelji s fakulteta, odluče zajedno provesti kraći zimski odmor u prekrasnoj planinskoj drvenoj kućici u Coloradu. Iako spremni za zasluženi odmor, svi oni sa sobom ponesu i svoje probleme: Dianein suprug Terry (T. Perry) zasićen je njezinim (S. Leal) ambicijama, prezaposlenošću i izbjegavanjem seksa; Gavinova (M. Yoba) supruga, psihologinja Patricia (J. Jackson), zaokupljena je objavljivanjem svoje najnovije knjige; brak Angele (T. Smith) i Marcusa (M. J. White) djeluje vrlo burno, na trenutke i ružno, jer je Angela gruba i agresivna; pretila Sheila (J. Scott) trpi podcjenjivanje svog supruga Mikea (R. T. Jones), koji je otvoreno prezire zbog debljine. Lavinu otkrića pokrenut će Trina (D. Boutte), lijepa, drska i zavodljiva samica, a u društvu se nađe i šerif Troy (L. Rucker), koji će se umiješati ne samo kao šerif...

Dosjei X, HTV 1 u 20:35h
Poslije pet godina bavljenja natprirodnim pojavama i najneobičnijim slučajevima, vlada zatvara Dosijee X. Agenti Fox Mulder (David Duchovny) i Dana Scully (Gillian Anderson) dobiju jednostavnije zadatke – kao što je pronalaženje bombe u jednoj zgradi. Njih dvoje pronađu bombu ali je ne uspiju deaktivirati. Podvrgnuti su istrazi čiji je cilj da u potpunosti uništi njihov odnos. Uprkos tome, Mulder, uz pomoć prijatelja njegovog oca, paranoičnog doktora Alvin Kurtzweil (Martin Landau) dolazi do informacija koje ukazuju na to da je čovječanstvo u velikoj opasnosti. Mulder i Scully riskiraju svoje živote kako bi pronašli smrtnonsni virus izvanzemaljskog porijekla i spriječili katastrofu koja prijeti uništenju života na našem planetu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala