Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Ponedjeljak 13.7.
Večeras smo za vas odabrali novu talijansku seriju, početak nove sezone CSI-ja, akcijske filmove i jednu ratnu povijesnu dramu

TV Preporuke dana - Ponedjeljak 13.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak 13.7.

SERIJE

Crna ruža, 213. epizoda, Nova TV u 20:15h
Ebru je saznala da njezin prvi sin nije umro. Nastavlja slijediti tragove i daje se u potragu za njime. Međutim, susrest će se s brojnim problemima te će od Kenana tražiti da joj pomogne. Uz njegovu pomoć brzo uspijeva dobiti dozvolu da otvori grob svoga sina.

Velika obitelj, HTV1 u 20:50h
Uzbudljiva priča o obitelji Rengoni, vlasnicima velike kompanije u sjevernoj Italiji, suvremena je saga s elementima romantične komedije, drame i misterije.

CSI: Las Vegas, 14. sezona, 1. epizoda, HTV2 u 21:40h
D. B. Russell vodi tim u potragu za Morgan i Ellie Brass koje je oteo serijski ubojica. Gostuju Eric Roberts kao brat David Larson, James Callis kao pisac John Merchiston, Tim Matheson kao Oliver Tate, Annabella Sciorra kao Nancy Brass i Brittany Redmann kao Ellie Brass.

FILMOVI

Max Manus, HTV3 u 20h
Norveški povijesni križar Max Manus, koji je živio od 1914. do 1996. godine, među Skandinavcima uživa ime zbog svojh zastrašujućih hrabrih djela tijekom Drugoga svjetskog rata, ali zanimljivo je što je nekoliko nepovjesničara izvan sjeverne Europe čulo za njega. Ova avanturistička epska priča redatelja Joachima Roenninga i Espena Sandberga („Bandidas“) predstavlja prvi „mainstream“ pokušaj da prikaže Manusove napore u obliku cjelovečernjeg filma i prikazom njegovih herojskih radnji.

Dva zmaja, HTV1 u 21:45h
Braću blizance po rođenju razdvajaju i jedan postaje čuveni dirigent, a drugi se bavi borilačkim vještinama. Saznavši za situaciju koja im se dogodila pri rođenju, počinju tragati jedan za drugim, nakon čega završavaju u opasnom svijetu podzemlja.

Usamljeni zaštitnik, Nova TV u 23:20h
Clydie (Rosanna Arquette) je očajna mlada žena s dvoje male djece koju korumpirani poduzetnici pokušavaju otjerati s njene zemlje. Kada Mookie (Kieran Culkin), Clydiein sin, pronađe Sama (Jean Claude Van Damme) kako se skriva na njihovom imanju, čini se da je sudbina uplela svoje prste i da je upravo Sam osoba koja može pomoći potresenoj Clydie u njenoj borbi protiv pokvarenih investitora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala