Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bijesna Tamara Despot oprala suce Plesa sa zvijezdama
"Tamo više nikada neću nastupati, jer ne želim da suci liječe svoje osobne frustracije na meni"

Bijesna Tamara Despot "oprala" suce "Plesa sa zvijezdama"

"Tiho curenje" iskrica nezadovoljstva u HTV-ovom showu "Ples sa zvijezdama" prekinula je Tamara Despot, plesačica koja u projektu sudjeluje treću sezonu zaredom, a emisiju je, zajedno s partnerom Nikšom Kalebom, napustila prva. Smatra, naime, da žiri na njoj već treću godinu "liječi vlastite frustracije", zbog čega se više nema namjeru pojavljivati u HTV-ovom studiju Anton Marti niti surađivati na sljedećim sezonama.

"Više nikada neću nastupati u tom showu, jer ne želim da suci liječe svoje osobne frustracije na meni. Dobivala sam, istina, zahtjevne partnere, no ove sezone definitivno nije bilo tako niti smo mi bili tehnički najlošiji par u showu. Pun mi je kufer Plesa sa zvijezdama", rekla je Tamara Despot Jutarnjem listu, a njezinom se negodovanju pridružio i Nikša Kaleb.

"Daju ti lošu ocjenu, a onda se poslije emisije ispričavaju zbog toga, govoreći kako je ona mogla biti i bolja.  Uz to, ni kriteriji nisu isti za sve. Kod nekih se gleda jesu li lepršavi, imaju li duge nokte i lijepu haljinu, bez obzira što gaze svojim partnerima po nogama, dok se drugi ocjenjuju kao da su u pitanju profesionalci", rekao je sportaš i dodao da će se snaći i bez plesa u životu i pred kamerama.

Prilikom prozivanja sudaca, Tamara Despot posebno je spomenula Davora Bilmana, no nije htjela precizirati što mu točno zamjera. Nakon "vrsnih plesača" Dubravka Šimenca, Davora Gopca i Nikše Kaleba, te problemima s "famoznom četvorkom", njezin put u HTV-ovom zabavnom adutu završio je - zauvijek.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala