Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Ponedjeljak 6.7.
Večeras smo za vas izdvojili nove epizode omiljenih serija kao i vrhunske filmske poslastice

TV Preporuke dana - Ponedjeljak 6.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak 6.7.

SERIJE

Gradić na obali mora, 2. sezona, 7. epizoda, HTV2 u 20h
Olivia se susreće s dvoje pridošlica u Cedar Cove koji se ne boje uzburkati strasti u gradiću. Lukea očekuje suđenje za napad. Olivia se susreće s bahatom pomoćnicom okružnog tužioca Rebeccom Jennings koja na račun medijski praćenog slučaja želi otići iz uspavanog obalnog gradića. Rebecca šokira sve u sudnici kad odbije učiniti najbolje za Lukea i ustraje na tužbi. Olivia pokušava održati Rebecci lekciju prije nego što Luke nepravedno završi u zatvoru. Jack naiđe na bivšu kolegicu Jeri koja mu je očito bila više od kolegice i trudi se da se ne susretne s Oliviom. Jack s mukom gleda kako se Eric sve više zapetljava u Warrenove zakulisne igre i pada na Rebeccino očijukanje što bi moglo biti opasno.

Crna ruža, 208. epizoda, Nova TV u 20:15h
Kendal se vratio u konak i čeka Kenanov sljedeći potez. Žene u konaku jako su zabrinute, ne znaju što će Kendal učiniti ako sazna za Ozlem i Kasima. Ozlem se vratila u konak, a napetost raste. Mislila je da se izvukla, ali Kendal je saznao što se dogodilo i opet joj prijeti smrću.

Navy CIS, 9. sezona, 21. i 22. epizoda, Doma TV u 20h
Nakon što je požar u skladištu otkrio nestale mornaričke dokumente, što je predstavljalo potencijalnu prijetnju nacionalnoj sigurnosti, NCIS-ov se tim pridružuje istrazi policije iz Baltimorea, a Tony se ponovno sreće s dječakom iz svoje prošlosti.
NCIS u istrazi požara na mornaričkom brodu otkriva dokaze koji podižu razinu sigurnosti na američkim mornaričkim plovilima širom svijeta. U međuvremenu, DiNozzo i Ziva putuju u Italiju nakon pronalaska eksplozivne naprave na mornaričkom brodu.

FILMOVI

Samo preko nje mrtve, HTV2 u 21:44h
Fantastična romantična komedija o mladiću koji se ne može oporaviti od smrti svoje zaručnice, pa ga sestra nagovori da pomoć potraži kod vidovnjakinje, koja je slučajno mlada i lijepa, što i duha može učiniti ljubomornim.

Specijalist, Nova TV u 23:20h
Bivši stručnjak CIA-e za eksplozive Ray Quick (Sylvester Stallone) pomaže ljepotici May (Sharon Stone) osvetiti ubojstvo njezinih roditelja koje je ubio moćni kubansko-američki šef mafije.

Ptičar iz Alcatraza, HTV3 u 20h
Za četiri Oscara nominirani film redatelja Johna Frankenheimera, istinita je priča o životu Roberta Strouda, kriminalaca koji je privukao pozornost javnosti svojom vještinom uzgajanja ptica. Film je nastao prema istoimenoj knjizi američkog pisca, Thomasa E. Gaddisa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala