Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kevin Smith najavljuje posebne planove za Jaya i Silent Boba
Redatelj, scenarist i glumac koji utjelovljuje Silent Boba smjestio bi ova dva lika u neki potpuno drugi svijet

Kevin Smith najavljuje posebne planove za Jaya i Silent Boba

Obožavatelji scenarista i redatelja Kevina Smitha dobro znaju da njegovi najpopularniji likovi Jay i Silent Bob postoje samo u svijetu koji je Smith stvorio - View Askewniverse, izmišljenom svijetu koji je je redatelj stvorio, počevši sa filmom Trgovci 1994. godine.

Međutim, čini se kako Smith planira dva omiljena lika smjestiti i u neki drugi svijet koji stvara trilogijom opisanom kao True North Trilogy, u koju spadaju filmovi Kljova, nadolazeći Yoga Hosers i Moose Jaws. Na svom je Facebooku otkrio kako razmišlja o toj mogućnosti:

After @tuskthemovie and next year's #YogaHosers, my True North Trilogy will end with #MooseJaws. I'm working on the...

Posted by Kevin Smith on Sunday, July 5, 2015

Trenutno se čini kako redatelj samo razmatra ideju da stavi Jaya i Silent Boba u Moose Jaws, vjerojatno će veliki utjecaj na odluku imati i činjenica kako će ta ideja biti prihvaćena na društvenim mrežama. Gledajući komentare na objavu, za sada se čini kako su obožavatelji podijeljeni oko te ideje - puno je ljudi entuzijastično oko toga dok drugi žele da True North Trilogija ostane samostalna stvar neovisna od View Askewniversea.

Kao što sam naziv filma otkriva, Moose Jaws će biti film poput Ralja, samo sa sobovima umjesto morskih pasa te će, kao i Kljove i Yoga Hosers, biti smješten u Kanadu. Za sada nema više detalja jer Smith tek radi na scenariju.

Ukoliko ipak odluči izostaviti Jaya i Silent Boba iz Moose Jawsa, obožavatelji ne trebaju brinuti jer će svoje omiljene likove uskoro moći ponovno gledati i to u nastavku Štakora iz shopping centra (Mallrats) pod nazivom Mallbrats. Film uskoro počinje sa snimanjem pa se izlazak očekuje tijekom sljedeće godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala