Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nezaustavljivi trojac Top Geara bliži se novoj emisiji
U borbi za Jeremyja Clarksona, Jamesa Maya i Richarda Hammonda nalaze se Netflix, ITV i Hulu

Nezaustavljivi trojac "Top Geara" bliži se novoj emisiji

 Zaljubljenici u automobile i svjetski showmeni Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond od svoga skandaloznog odlaska s BBC-ja planiraju novi humoristični show s auto egzibicijama. 

Svima uključenima je potpuno jasno koliko takav svjetski brand kotira na današnjim malim ekranima, pa iako će BBC-jeva emisija Top Gear nastaviti pod drugim voditeljem očigledno je da će publika nastaviti pratiti trojicu nevaljalaca Jeremyja Clarksona, Jamesa Maya i Richarda Hammonda. 

BBC je najavio prije nekoliko tjedana da nastavlja s novim sezonama "Top Geara" pod vodstvom voditelja Chrisa Evansa koji će unijeti u emisiju svoje promjene. 

No, što se tiče Clarksona, Maya i Hammonda, oni se spremaju na prelazak u druge televizijske kuće. Prema saznanjima nekih portala, među kojima je i Variety, već neko vrijeme traje borba između različitih studija, a u vodstvo su došla tri. Tijesna se borba navodno vodi između Netflixa i domaće britanske televizije ITV-ja. ITV je idealan kandidat s obzirom da je BBC-jeva glavna konkurencija, dok ni Netflix ne zaostaje u poželjnim kvalitetama jer su nedavno krenuli u snažan prodor izvan američkog tržišta te žele ojačati svoju poziciju u Europi. 

U kombinaciji se nalazi još jedan streaming servis, konkurentska tvrtka Netflixu, Hulu koji se trenutačno nalazi na začelju. 

Nagađanja i kombinacije novinara i obožavatelja potpiruju vješti promotori i shomeni svojim tweetovima. Tako je Clarkson prokomentirao kako je  - Moj novi auto sastavljen jučer i jutros, prošao je kontrolu kvalitete. Vrlo sam uzbuđen.

James May je podsjetio kako je - Cilj utrke vidjeti čiji auto stigne prvi

Svi obožavatelji Top Geara, odnosno vodeće trojke, bez sumnje će ih vidjeti u novoj emisiji, a samo još treba vidjeti koga će Clarkson, May i Hammond izabrati. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala