Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 30.6.
Večeras smo izabrali serije "Crna ruža", "Naše majke, naši očevi" i "Ubojstva bez kajanja" uz tri filma

TV Preporuke dana – Utorak 30.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 30.6.

SERIJE

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 204/210, Nova TV u 20:15 sati
Narin je slomljena i priznaje Ebru da ima osjećaj da je sve izgubila. Ebru je tješi i govori joj da će Baran sigurno promijeniti mišljenje, no Narin misli da je izgubila i sina i Oguza. Ada, Emre, Baran i Deniz razgovaraju i Ada im govori da je bratska ljubav između nje i Barana završila zbog njegovog ponašanje prema Ozlem. Ovrhovoditelji dolaze u tvornicu i počinju uzimati opremu da bi naplatili dug.

Naše majke, naši očevi, 1. sezona, epizoda 2/6, HTV3 u 22:30 sati
Doživljena prijateljstva i izdaje, povjerenje i razočaranje, iluzije i spoznaje, krivnja i odgovornost promijenit će živote braće i sestara zauvijek. Wilhelm i njegov brat poslani su na Istočnu bojišnicu, a Charlotte će ondje raditi kao medicinska sestra u poljskoj bolnici. Greta će se u Berlinu proslaviti kao pjevačica i to uz pomoć istaknutog časnika, a njezin dečko Viktor, Židov, doživjet će veliku izdaju te će ga deportirati u koncentracijski logor na istoku...

Ubojstva bez kajanja, 1. sezona, epizoda 4/6, HTV2 u 22:50 sati
Inspektorica Katrine Ries Jensen i forenzički psihijatar Thomas Schaeffer dobili su slučaj nasmrt pretučenog muškarca za kojeg se sumnja da je bio povezan s ratom istočnoeuropskih bandi.

FILMOVI

Ubojstvo iz nužde, HTV3 u 20 sati
U glavnoj ulozi gledamo izvrsnog Vincenta Galla za koju je nagrađen na venecijanskom festivalu nagradom za najboljeg glumca dok je scenarist i redatelj Jerzy Skolimowski osvojio specijalnu nagradu žirija. Osim ovih, film je osvojio još desetak raznih nagrada.

Braća Bloom, HTV2 u 21 sat
Novi film Riana Johnsona, mladog redatelja koji nam je donio indie hit "Brick", napeta je krimi komedija o dva genijalna prevaranta, koje tumače Mark Ruffalo i Oscarovac Adrien Brody, i njihovom pokušaju da izvedu najunosniju prijevaru svih vremena.

Banane, HTV1 u 22:50 sati
Humor Woodyja Allena divlji je i bizaran u ovoj priči o dobrovoljcu za ispitivanje neobičnih sprava koji, nakon što ga ostavi djevojka (Louise Lasser), postaje predsjednik male države u kojoj vlada apsurd.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala