Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odličan srpanj na HBO-u
Izdvajamo premijere hit-filmova „LEGO film“, „Sin City: Vrijedna ubojstva“, „Na rubu budućnosti“ i „Planet majmuna: Revolucija“

Odličan srpanj na HBO-u

Foto: HBO

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža, gledateljima je i za srpanj pripremila brojne premijere blockbustera, serije iz originalne HBO produkcije, nove sezone hit-serija, kao i premijerne dokumentarce!

FILMSKE PREMIJERE

Najbolje sklopljen film na svijetu LEGO film na HBO stiže 5. srpnja. Ova animirana priča prati Emmeta, običnu LEGO minifiguricu, kojeg greškom identificiraju kao najčudesniju osobu i ključ za spas svijeta. Unovačen je u družinu stranaca na misiji koja treba zaustaviti zlog tiranina.

Robert Rodriguez i Frank Miller ponovno se udružuju da vrate ovaj vizualno dojmljiv strip na veliki ekran. U filmu Sin City 2: Vrijedna ubojstva (12. srpnja na HBO-u), najokorjeliji stanovnici grada susreću se s nekima od njegovih zloglasnijih žitelja. Strip je na filmu oživjela odlična glumačka postava: Mickey Rourke, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Jessica Alba, Josh Brolin...

Tjedan dana kasnije, 19. srpnja na HBO stiže znanstvenofantastični triler Na rubu budućnosti s Tomom Cruiseom i Emily Blunt u glavnim ulogama. Epska akcija ovog SF trilera odvija se u skorašnjoj budućnosti u kojoj Zemlju neumoljivo napada rasa izvanzemaljaca koju nijedna svjetska vojska ne može poraziti.

U filmu Planet majmuna: Revolucija (26. srpnja na HBO-u) sve brojniji narod genetički evoluiranih majmuna predvođenih Cezarom nađe se pod prijetnjom skupine ljudi koji su prije deset godina preživjeli ubojiti virus. Film redatelja Matta Reevesa ove se godine natjecao za Oscara (u kategoriji najboljih vizualnih efekata), a vrhunsku glumačku ekipu čine Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis, Jason Clarke i drugi.

HBO je za najmlađe gledatelje između ostalog pripremio filmove Tom i Jerry: Izgubljeni zmaj (18. srpnja u 19:05h) i Scooby Doo: Frankenstraš (25. srpnja u 18:50h).

Cinemax u srpnju u okviru ciklusa Subotnje premijere donosi naslove: Moj cinčani krevet (4. srpnja u 20:15h), Najluđi intervju (11. srpnja u 20:00h) i Kalvarija (18. srpnja u 20:30h). Za KLASIKE DANAŠNJICE Cinemax je pripremio za Oscara nominirane filmove Najvažniji dan (3. srpnja u 20:00h), Seks, laži i videovrpce (10. srpnja u 20:00h) i Spasite tigra (31. srpnja u 20:00h). Pravi kuriozitet na Cinemax stiže 5. srpnja kada će se u udarnom terminu u 20:00h emitirati film Spomenik Majklu Džeksonu srpskog redatelja Darka Lungulova ovjenčanog brojnim nagradama koje je osvojio na festivalima širom svijeta.

PREMIJERE SERIJA

HBO u srpnju nastavlja s emitiranjem druge sezone hvaljenog serijala Pravi detektiv i dvije potpuno nove serije iz originalne HBO produkcije – Igrači i Na rubu. Premijerne epizode prikazuju se u isto vrijeme kada i u SAD-u: ponedjeljkom u 03:00h po lokalnom vremenu pa zatim u udarnom terminu u 20:05h (Pravi detektiv II), u 04:00h/21:05h ( Igrači) i u 04:30h, odnosno 21:35h (Na rubu).

Za srpanj je HBO pripremio i premijeru četvrte sezone serije Epizode (petkom od 20:05h) u kojoj glavne uloge tumače: Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan, John Pankow i Kathleen Rose Perkins.

Na HBO Comedy 7. srpnja stiže Sredina koju gledatelji mogu pratiti utorkom, srijedom i četvrtkom od 20:00h. Subotom u 21:30h slijede novi nastavci 2. sezone originalne HBO serije Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom, a srpanj nam na HBO Comedy donosi i novi specijal – Rosie O'Donnell: Stand-up od srca (5. srpnja u 21:00h) u kojem glumica i komičarka Rosie O'Donnell s publikom dijeli urnebesne misli o svom životu novopreudane žene i majke petero djece te im nudi duboko osobnu priču o srčanom udaru koji je preživjela prije dvije godine.

Treću sezonu hit-serije Ray Donovan premijerno ćemo na HBO GO-u gledati od 13. srpnja dok je premijera na HBO-u zakazana za 7. kolovoz u 21:05h.

PREMIJERNI DOKUMENTARCI

Ljubitelje dokumentaraca ni srpanj neće razočarati – u jednom od najtoplijih mjeseci u godini na HBO stiže nekoliko novih priča: SOS linija za veterane na HBO-u nas očekuje 9. srpnja u 21:40h, 23. srpnja u 22:15h na rasporedu je Čovjek ptica, a tjedan kasnije, 30. srpnja u 22:20h HBO premijerno prikazuje poljski dokumentarac Kraljica tišine.

Sve filmove i dokumentarne filmove od datuma emitiranja na HBO-u moći će pogledati i korisnici naših usluga videa na zahtjev – HBO GO i HBO On Demand.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala