Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.6.
Večeras smo izdvojili dvije serije (9. sezona "Uvijek je sunčano u Philadelphiji) i 4 filma od kojih izdvajamo premijeru "Gulliverovih putovanja"

TV Preporuke dana – Subota 27.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 27.6.

SERIJE

Lud, zbunjen, normalan, 7. sezona, epizoda 23/, Nova TV u 20:10 sati
Faruk dobija poslovnu ponudu kojoj, zbog financijske isplativosti, ne može reći ne. Izet je u novom poslovnom poduhvatu. Otvara salon za masažu sa željom da mu klijentela budu zgodne žene, ali je previdio da na masažu mogu doći i muškarci...

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, 9. sezona, epizode 1/10, HTV2 u 21:05 sati
Subotom oko 21 sat na malim ekranima kreće repriza devet sezone popularne serije u kojoj ponovno pratimo avanture omiljenih vlasnika bara u Philadelphiji (Mac, Dennis, Charlie, Slatka Dee i Frank).

FILMOVI

Gulliverova putovanja, RTL u 20 sati
U ovoj suvremenoj obradi klasika Jonathana Swifta, Jack Black glumi Lemuela Gullivera, pisca u usponu koji radi kao raznosač pošte u časopisu The Times, a problemi nastanu kad ode brodom do Bermudskog trokuta.

Samo ti, HTV1 u 21:05 sati
Faith je djevojka koja je oduvijek sanjala o savršenom muškarcu, naravno, uz pomoć karnevalskog proročanstva ona zna i njegovo ime. Sada, nekoliko dana prije vjenčanja ona konačno dobiva priliku za taj sudbonosni susret.

Elena, HTV3 u 22:10 sati
U glavnoj ulozi imamo prilike gledati rusku glumicu Nadeždu Markinu koju je za ulogu Elene Europska filmska akademija nominirala u kategoriji najbolje glumice.

Od kolijevke pa do groba, Nova TV u 22:30 sati
Iako izgrađen oko prepoznatljivih i čestih motiva akcijskog žanra, Od kolijevke pa do groba redatelja Andrzeja Bartkowiaka odličan je film kojem tempo ne opada tijekom cijelog trajanja i koji gledatelja ne prestaje iznenađivati i zabavljati sve do samoga kraja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala