Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 25.6.
Večeras smo izabrali zadnju epizodu serije "Gradić na obali mora", seriju "Nasljednici", emisiju "Provjereno" i tri filma

TV Preporuke dana – Četvrtak 25.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 25.6.

SERIJE / EMISIJE

Gradić na obali mora, 1. sezona, epizoda 12/12, HTV2 u 20 sati
U posljednjoj epizodi prve sezone Olivia tuguje zbog Jackovog odlaska u Philadelphiju, no oboje ih čeka ugodno iznenađenje. Nova, druga sezona je na rasporedu već sljedeći dan u isto vrijeme.

Provjereno, Nova TV u 22:05 sati
Ekipa Provjerenog vam donosi istraživanje o tome što je zapravo kvaliteta vode u kojoj se ljeti kupamo te je li istina da su morski ježevi znak za čistoću mora. Što je preuranjeni pubertet, zašto do njega dolazi? Jesu li hormoni u mesu njegov okidač?

Nasljednici, 1. sezona, epizoda 4/10, HTV1 u 22:05 sati
Signein odvjetnik je odgovara od prepisivanja kuće zakladi, a Andreas ga u tome podupire. Thomas je u problemima zbog kamp kućice, a Emil grca u dugovima. Gro izjavljuje ljubav Robertu.

FILMOVI

Alamo, HTV3 u 20 sati
John Wayne spremao se punih deset godina režirati povijesni spektakl Alamo, istinitu priču o hrabrom otporu 185 Teksašana i dobrovoljaca Davyja Crocketta. U projekt je uložen golem novac, sagrađena je replika slavne katoličke misije i poslije tvrđave, a mnogobrojni statisti, oružje i kaskaderi - uz pomoć specijalista za akcijske prizore - stvorili su jednu od najboljih bitaka ikada snimljenih na filmu.

Prvi vitez, HTV2 u 21:30 sati
Legendarni Sean Connery i slavni Richard Gere dva su velika ratnika čija će najvažnija bitka ipak biti vođena za ljubav, i to u ovoj epskoj romantičnoj priči o ljubavnom trokutu, časti, odanosti i izdaji usred čarobnoga Camelota – Prvom vitezu.

Celebrity, HTV3 u 1:25 sati
Woody Allen se u svojim filmovima se uvijek bavi ljubavnim odnosom između muškaraca i žena te odnosom umjetnosti i uspjeha - tako i u ovoj art komediji. Cilj junaka ovog filma je postići slavu, no svi su previše inteligentni da ne bi znali kako je slava veliko ništa iza kojega nema ničega.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala