Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Tennant zagrizao za animirani film
David Tennant se pridružio Stevenu Yeunu i Feliciji Day na animiranom filmu "Chew"

David Tennant zagrizao za animirani film

 David Tennant, poznatiji kao glumac kultne britanske serije Doctor Who i mrzovoljni detektiv kriminalističke serije Broadchurch, posudit će svoj glas jednom od likova u animiranom filmu Chew

Animirani film Chew, nezavisne produkcije, adaptacija je istoimenog stripa autora Johna Laymana i Roba Guilloryja. John Layman je napisao i scenarij za filmsku adaptaciju "Chewa", čiju režiju je preuzeo Jeff Krelitz. Prepun neobičnih likova "Chew" je komedija ispunjena akcijom i lovom na ubojice.

Središnji lik stripa je detektiv neobičnih sposobnosti. Detektiv Tony Chu ima psihičke sposobnosti koje mu omogućuju da se mentalno poistovjeti s hranom koju jede. Kada zagrize bilo koju stvar sazna što se toj stvari dogodilo, a tu svoju neobičnu moć koristi u proganjanju zločinaca. 

Radnja "Chewa" smještena je u vrijeme kada je ptičja gripa poharala SAD, pa je sva vrsta peradi zabranjena za jelo. Uz ovog neobičnog detektiva priča je ispunjena smiješnim likovima s čudnovatim sposobnostima koji tvore neobične zaplete. 

Glas glavnom liku, detektivu Chu, posudit će Steven Yeun, poznati glumac iz serije Živi mrtvaci. Uz njega u filmu sudjeluje i Felicia Day, kreatorica serije The Guild i glumica u seriji Eureka.

David Tennant će preuzeti ulogu detektivskog mentora koji postaje zlikovac i neprijatelj detektivu Chuu. Prema izvještavnju THR-a uloga je prvotno bila namijenjena Robinu Williamsu, nakon čije smrti je prošle godine produkcija na filmu zastala. Uključenjem Davida Tennanta u glumačku postavu snimanje se može nastaviti. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala