Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 22.6.
Večeras smo izabrali legendarnu "Dinastiju", jednu tursku seriju te jednu popularnu dansku uz tri filma

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 22.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 22.6.

SERIJE

Dinastija, 1. sezona, epizoda 1/15, HTV1 u 18 sati
Serija se 1981. godine pojavila na američkoj televiziji, a iako prva sezona nije imala neku veliku gledanost ona se drastično povećala u drugoj dolaskom Joan Collins u ulozi spletkarice Alexis. Do 1989. godine serija je stekla veliku gledanost i popularnost te došla do kultnog statusa.

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 10/50, Nova TV u 21:15 sati
Nilufer je pokušala pobjeći Metinu, ali nije uspjela. Taj pokušaj bijega imat će neočekivane posljedice za nju. Mert je zabrinut za Elif te polako počinje otkrivati njezinu i Omerovu ljubavnu tajnu. Tajar i Metin saznali su za vezu dvoje mladih. Puno toga će se promijeniti...

Nasljednici, 1. sezona, epizoda 1/10, HTV1 u 22:10 sati
Veronika Gronnegaard je poznata umjetnica koja živi bogatim i ekscentričnim životom još od početka 1960-ih godina. Njezino četvero djece živi različitim životima jer je svatko od njih imao drugačije djetinjstvo. Okuplja ih iznenadna majčina smrt kada se skupe kako bi podijelili nasljedstvo, no čeka ih neugodno iznenađenje.

FILMOVI

Most na rijeci Kwai, HTV3 u 20 sati
Film je nagrađen sa sedam Oscara uključujući one za najbolji film, režiju, glavnog glumca (A. Guinness), kameru, montažu, scenarij i glazbu od koje je najpoznatija ostala melodija zviždanjem Marš pukovnika Bogeya.

Crveni repovi, HTV2 u 22:10 sati
Najnovije produkcijsko ostvarenje Georga Lucasa, u režiji Anthonyja Hemingwaya, bavi se lekcijom iz mračne američke ratne povijesti. Zrakoplovne bitke, koje su odlučile sudbinu cijelog svijeta, ostavit će vas bez daha.

Samo pucaj, Nova TV u 23:20 sati
Kada se čovjek poznat samo kao Smith (Owen), prelijepa prostitutka (Bellucci) i manijakalni ubojica (Giamatti) nađu uvučeni u smrtonosnu igru mačke i miša, pokreće se eksplozija naoružanih nasilnika, frcajućih metaka i neprestane akcije koja će vas ostaviti bez daha!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala