Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.6.
Večeras smo za vas izdvojili 3 serije (zadnji nastavak trilera "Taoci") te 4 filma (u kasnim noćnim satima možete gledati "Predatora")

TV Preporuke dana – Petak 19.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 19.6.

SERIJE

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 197/204, Nova TV u 20:15 sati
Dok se Kendal bori za život, stanovnici konaka na vlastitoj koži počinju osjećati posljedice toga što se dogodilo. Radnici u tvornici misle da će Kendal umrijeti pa kolektivno podnesu ostavku.

Ne lažu samo ubojice, 1. sezona, epizoda 5/6, HTV2 u 21:45 sati
U predzadnjem nastavku Puck Ekstedt (Tuva Novotny) i Einar Bure (Linus Wahlgren) istražuju smrt najstarijeg sina ekscentričnog nobelovca Andreasa Hallmana za kojeg je Puck nedavno počela raditi.

Taoci, 1. sezona, epizoda 10/10, HTV1 u 21:45 sati
Pred nama je posljednja epizoda napete serije u kojoj će sve tajne izaći na vidjelo, a Yael će morati donijeti neke teške odluke.

FILMOVI

Rat Charlieja Wilsona, HTV1 u 20 sati
Tom Hanks blista u ovoj priči temeljenoj na činjenicama kao razuzdani teksaški kongresmen kojeg njegova djevojka iz visokoga društva potakne da pomogne afganistanskim borcima za slobodu. Julia Roberts glumi mladu ženu koja ne samo na jedan način potiče strasti kod ovog veseljaka nadimka „Good Time Charlie“.

Smrtonosno oružje 4, Nova TV u 22:55 sati
Ako ste voljeli prethodne dijelove ovog popularnog serijala, ni ovaj posljednji, četvrti, neće vas razočarati jer sadrži sve elemente zbog kojih nam je "Smrtonosno oružje" postao omiljeni serijal u 1980-im i 1990-im: humorne situacije, eksplozivne i spektakularne trenutke te scene tučnjava i jurnjava koje oduzimaju dah nižu se jedna za drugom.

Cure biraju, RTL u 23:15 sati
Mlada djevojka Anna (Amy Adams) već dugo ima plan da će, prema staroj irskoj tradiciji, svog dečka zaprositi u prijestupnoj godini – točno na datum 29. veljače. Međutim, kako se datum opasno približava, vremenska prognoza postaje sve gora pa je njezin put do Dublina postao upitan!

Predator, RTL u 1:15 sati
Film Predator poznatoga američkoga redatelja akcijskih filmova Johna McTiernana izvrsna je mješavina akcijskog filma u stilu Ramba i znanstveno-fantastičnoga na tragu horora poput Aliena. Prepun uzbudljivih akcijskih i nerijetko zastrašujućih prizora u sklopu čudesne džungle (snimane na stvarnoj lokaciji na jugu Meksika), film je bio velik hit i samo je u Sjedinjenim Državama zaradio 60 milijuna dolara, a nekoliko godina kasnije snimljen je i nastavak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala