Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neven Ciganović u Exkluzivu kao modno-društveni komentator
Fashion Guru uskoro dobiva konkurenciju, i to u izoperiranom stručnjaku za šarenilo i skandale

Neven Ciganović u "Exkluzivu" kao modno-društveni komentator

Ocvali stilist Neven Ciganović dobio je još jednu televizijsku priliku - u sklopu RTL-ove emisije "Exkluziv" komentirat će stil poznatih i nove tračeve na domaćoj javnoj sceni. RTL Televizija posegnula je, dakle, za formulom koju je putem Borisa Banovića (odnosno, Fashion Gurua) već provjerila Nova TV, a njegova zločesta zapažanja u eteru bi se trebala naći do kraja godine, i to u tjednom izdanju "Exkluziva", nedjeljom popodne.

Ciganović je medijima u nekoliko navrata natuknuo kako će se uskoro ponovo pojaviti na malim ekranima, no tek je ovih dana potvrdio kako je riječ o RTL Televiziji. Iako njegov zadatak već u samom startu podsjeća na rubriku Fashion Gurua u "Red Carpetu", Neven Ciganović kaže kako će biti "posve drugačija" i, naravno, oštrija.

Nekad vrlo zaposleni stilist danas uglavnom obilazi društvena zbivanja u nadi za angažmanom. Prije nekoliko godina "spektakularno" je otišao živjeti u SAD, gdje su ga navodno financirali prijatelji Sanja Duggan i Frane Barbieri, ali se iz zemlje snova vratio ove godine, i to zbog propalog Celebrity Big Brothera. Ipak, stilist je za svoje sudjelovanje u reality showu, za razliku od većine ostalih kandidata, dobio same pohvale, a vježbu za svoju kolumnu u "Exkluzivu" odrađuje na svom službenom blogu, na kojem zapažanja o domaćim estradnjacima ne nedostaje.

"Koliko je ta nova romansa ozbiljna, govori i činjenica da je Vlatka, unatoč tome što je njen novi izabranik u tom intervjuu ispao papčina prihvativši da ga novinar zove 'gospodinom Pokos' i unatoč tome što ju je pred cijelom nacijom nazvao starom gospođom te, nimalo džentlmenski, sa svima podijelio podatak da ju je u ni samo mjesec dana veze već uspio povaliti", napisao je Ciganović o novom estradnom paru, Vlatki Pokos i "Misteru Dileru" Dinu Bubičiću.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala