Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 17.6.
Večeras smo izabrali tri serije i četiri zanimljiva filma (Denzel Washington, Angelina Jolie, Jamie Lee Curtis, John Travolta...)

TV Preporuke dana – Srijeda 17.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u srijedu, 17.6.

SERIJE

Gradić na obali mora, 1. sezona, epizoda 6/12, HTV2 u 20 sati
Justine odlazi u potragu za Sethom zato što se nije vratio kući s posla na moru. Olivia se prisjeća smrti sina i zabrinuta je zbog Justine.

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 195/210, Nova TV u 20:10 sati
Deniz i Serdar krenuli su na put. Ada je saznala za to. Unatoč svemu odlučila je krenuti za njima, iako nije sigurna hoće li moći zaustaviti Serdara.

Djeca ljubavi, 1. sezona, epizoda 7/8, HTV1 u 21 sat
U predzadnjoj epizodi Viv će doznati ono što ju je zanimalo i još se šokirati kad otkrije kakvu tajnu krije glavna sestra. Martha se boji porođaja koji je svakim danom sve bliže. Shirley i Johnny saznaju lošu vijest, a Joan se priprema za ispit.

FILMOVI

Sto muka, HTV3 u 20 sati
Ovo je intrigantan i napet kriminalistički film o inspektoru koji istražuje tajanstveno ubojstvo poznatoga francuskoga redatelja Michela Devillea koji iznenađuje svojim dosta neubičajenim postupcima za ovaj žanr.

Savršen par, HTV2 u 21:50 sati
Adam je novinar magazina Rolling Stone, a Jessie predivna instruktorica aerobika. Njih dvoje se zbliže na njezinim satovima aerobika, a rezultat je strastvena ljubavna veza.

Sakupljač kostiju, Nova TV u 23:20 sati
Ovo je film za ljubitelje trilera mračne atmosfere, čija se radnja redovito odvija na zabačenim i jezovitim gradskim lokacijama. Denzel Washington briljira kao nepokretni forenzičar, a Angelina Jolie kao policajka koja kamerom nadomješta njegov vid i sluh na licu mjesta zločina.

Identitet nepoznat, HTV1 u 23:20 sati
U glavnoj ulozi je Tuva Novotny koja se jedan dan probudi na udaljenoj obali rijeke s ranom na glavi, 2 milijuna eura u torbi i amnezijom. Ne sjeća se niti tko je ni što joj se dogodilo. Dok pokušava povezati tko je i što je, ubrzo shvati da mora bježati od nasilnih stranaca koji su joj za petama iz njoj nepoznatih razloga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala