Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 11.6.
Večeras smo izabrali zadnju epizodu serije "Parada", emisiju "Provjereno", a od filmova tu je "Pobješnjeli Max 2"

TV Preporuke dana – Četvrtak 11.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 11.6.

SERIJE / EMISIJE

Večer s Joolsom Hollandom, 44. sezona, epizoda 6/7, HTV2 u 20:55 sati
U današnjoj emisiji vidjet ćemo pjevačicu i kuharicu Kelis koja predstavlja novi album Food, Eh Sheeran izvest će pjesme sa svog drugog albuma, a rock grupa White Denim prvi put gostuje u ovoj emisiji i također predstavlja pjesme s novog albuma. Gostuju i Chrissie Hynde, folk grupu Hurray for the Riff Raff i multiinstrumentalista Nicka Mulveya.

Parada, 1. sezona, epizoda 3/3, RTL u 21:20 sati
Večeras je na rasporedu posljednja epizoda inače dugometražnog filma o mladom homoseksualnom paru koji je postigao velik uspjeh u Srbiji i Hrvatskoj.

Provjereno, Nova TV u 22:15 sati
Ekipa Provjerenog je ovaj put istražila optužbe na račun političkog utjecaja, kako je to kada vam ne preostaje drugo nego potražiti posao i sreću izvan Hrvatske te koliko ima istine u pripravcima za mršavljenje. Dvije posebne djevojčice osvojit će vaša srca u dirljivoj priči.

FILMOVI

Pukovnik Redl, HTV3 u 20 sati
Redatelj István Szabó je za film o usponu austro-ugarskog časnika Alfreda Redla prije Prvog svjetskog rata osvojio nagradu žirija u Cannesu 1985. godine.

Velika iščekivanja, HTV2 u 22 sata
Ponizno siroče odjednom postaje pravim gospodinom i to sve zahvaljujući pomoći odbjeglog robijaša kojeg je davno spasio. U sve je upletena i jedna ljubavna priča, veća od života. Film je nominiran za nagradu BAFTA za najbolju kostimografiju.

Pobješnjeli Max 2, Nova TV u 23:45 sati
Nekoliko godina nakon što je osvetio smrt svoje supruge, djeteta i partnera koje su ubili pripadnici zloglasne bande pod vodstvom Toecuttera, bivši policajac Max Rockatansky (Mel Gibson) luta cestama post-apokaliptične Australije, tražeći gorivo, hranu i ostalo potrebno za puko preživljavanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala