Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Akira će ponovno oživjeti - možda!
Warner Bros se prihvatio oživljavanja svoje propale adaptacije Akira mange

Akira će ponovno oživjeti - možda!

Kada je riječ o mangama, među najkvalitetnije se obično ubraja Akira. Strip autora Katsuhira Otomoa, osim etikete vrhunskog djela, može se pohvaliti i titulom jedne od najpopularnijih mangi.

Warner Bros se prihvatio oživljavanja svoje propale adaptacije Akira mange, ali ovaj put s dodatkom "Marvelove" krvi. THR nas izvještava da je Marco J. Ramirezhas taj koji bi se trebao uhvatiti olovke i napisati novi scenarij adaptirane Akire za Warner Bros.

U slučaju da neki nisu upoznati sa Akira mangom, izvorna radnja se odvija za vrijeme post-nuklearne apokalipse u Tokiju i vrti se oko suparništva između dvojice mladića, od kojih jedan zloupotrebljava svoje telekinetičke sposobnosti.

Ovaj projekt Warner Brosa je u razvoju već nekoliko godina. Bila je odabrana i glumačka postava koja je uključivala Garretta Hedlunda, Kristen Stewart i Garyja Oldmana, a kada je redatelj Jaume Collet-Serra 2011. umalo i krenuo sa snimanjem, Warner Bros je film zaustavio pred samu produkciju i odlučio da bi ipak trebalo još malo doraditi scenarij. Kada je ta adaptacija propala, Collet-Serra je 2013. htio snimiti prerađenu verziju, a pošto je u pitanju, naravno, bio i manji proračun, ubrzo je i ta ideja potonula u beznađu.

Hoće li Marco J. Ramirezhas biti taj s kojim će se ovaj dugo plani projekt napokon pomaknuti s mrtve točke, još je uvijek nejasno, no ono što sa sigurnošću možemo reći jest to da Warner Bros doista želi projekt realizirati i da je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi.

A.G.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala