Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 8.6.
Večeras smo izabrali nove serije "Gradić na obali mora", "Djeca ljubavi" i "Ljubav i novac" te emisiju "X Factor Adria"

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 8.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 8.6.

SERIJE / EMISIJE

Gradić na obali mora, 1. sezona, epizoda 1/12, HTV2 u 20:05 sat
Idiličan obalni grad Cedar Cove na američkom sjeverozapadu poznat je po svojoj ljepoti i po sutkinji Oliviji Lockhart (Andie MacDowell), koja je i sama ljepotica. Nju ne poštuju samo zbog prirodnog autoriteta, nego i zbog iskrenog interesa i suosjećanja koje iskazuje prema sugrađanima.

Djeca ljubavi, 1. sezona, epizoda 1/8, HTV1 u 20:55 sati
Serija se temelji na istinitim pričama o prisiljenim posvajanjima (oduzimanje djece neudanim majkama i davanje na posvajanje bez njihovog pristanka) u Australiji za koje je premijerka Julia Gillard 2013. godine dala službenu ispriku svima onima koji su bili pogođeni tim postupcima.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
Nakon jučerašnjeg iznenađenja kad nitko nije ispao, večeras kandidate čeka najuzbudljivija večer dosad jer ih ispada čak četvero: dvoje s najmanje glasova publike i još dvoje koji će biti lošiji u pjesmi spasa. Podsjećamo, finale je na rasporedu prvi dan ljeta, 21. lipnja!

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 1/50, Nova TV u 21:15 sati
Još jedna turska uspješnica uz obilje zagonetki i romantike u kojoj su glavne uloge ostvarili Tuba Buyukustun (Elif) i Engin Akyurek (Ömer) čiji likovi su u samo jednoj noći izgubili sve do čega im je stalo.

FILMOVI

Ran, HTV3 u 20:10 sati
Vukući inspiraciju iz Shakespearovog Kralja Leara i iz japanske legende o Lordu Mōriu Motonariu, Akira Kurosawa, jedan od najvećih japanskih redatelja, donosi nam i ovaj, njegov posljednji, epski film.

Schindlerova lista, HTV3 u 20:10 sati
Istinitu priču o preživjelim sudionicima holokasta i čovjeku koji ih je spasio od smrti Steven Spielberg je zabilježio u crno-bijeloj tehnici što se pokazalo kao pun pogodak obzirom na veliki uspjeh koji je film ostvario, osvojivši i prestižnog Oskara.

Predmet ljepote, HTV2 u 22:25 sati
Priča o odnosu triju najvažnijih likova prema skupocjenoj skulpturi, pri čemu je jedan od njih vidi kao priliku za zaradu, drugi kao uspomenu na prošlost, a treći kao lijepu umjetninu.

Savršena ljubav!, HTV1 u 23:55 sati
Catherine Breillat kroz još jedno kontroverzno ostvarenje pokušava pojasniti psihološku pozadinu nasilnika i žrtve.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala