Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neka vrata ne bi smjela biti otvorena
Novi trailer za "Knock Knock" otkriva Keanu Reevesa u golišavim, ali i strašnim scenama s Anom de Armas i Lorenzom Izzo

Neka vrata ne bi smjela biti otvorena

 Triler Elija Rotha Knock Knock dobio je svoj prvi pravi međunarodni trailer u kojem je otkriveno nešto više od radnje koju možemo očekivati u filmu. Prvo upozorenje, i to ono koje Keanu Reeves nije poslušao, na koje nailazimo u traileru je ono da neka vrata treba ostaviti zatvorena.

Eli Roth, redatelj poznatih horora Cabin Fever i Hostel, ovog puta se od poprilično klasičnog krvavog žanra pomakao u smjeru psihološkog trilera. Iako, sudeći prema traileru u filmu neće nedostajati ni nasilnih scena. 

Ovaj triler, isključivo za odraslu publiku, neslužbeni je remake filma Death Game iz 1977. godine, a sukladno tome možete očekivati obilje seksualnih scena s dobrom dozom terora. 

U glavnoj ulozi Evana Webera nalazi se Keanu Reeves koji je centralna točka psihološkog i fizičkog mučenja kojeg zadaju dvije mlade ljepotice (Lorenza Izzo i Ana de Armas). 

Inače vjeran suprug i dobar otac Evan Webber ostaje sam u svojoj obiteljskoj kući dok je njegova obitelj na kratkom odmoru. Njegov idilični život se rasprsne kada dvije zamamne djevojke pokucaju na njegova vrata, tražeći pomoć tijekom oluje. Djevojke ga ubrzo počinju zavoditi, a njegovo čvrsto ne polagano se istopi pred pažnjom dviju ljepotica. Obećanje uzbudljive noći s prekrasnim djevojkama pretvori se u noćnu moru za Evana. 

Na filmu je surađivao i dio originalne postave iz 1977. pa se tako među producentima filma pronašao redatelj John T. Degraye i glumice Coleen Camp te Sondra Locke

Uz Reevesa u filmu glavne uloge nose Lorenza Izzo i Ana De Armas, dok su u ostalim ulogama Aaron Burns, Ignacia Allamand, Colleen Camp.

Scenarij je proizašao iz suradnje Guillerma Amoeda, Nicolása Lópeza i Elija Rotha.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala