Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 18.5.
Večeras se na male ekrane vraća Kolo sreće, a od serija smo izdvojili Dr. Emily Owens, Kuću od karata i Bez traga

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 18.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 18.5.

SERIJE / EMISIJE

Kolo sreće, RTL u 20 sati
Slavni glumac i televizijski voditelj Boris Mirković i manekenka Iva Jerković vode emisiju uz koju su stasale brojne generacije gledatelja i u kojoj će se natjecatelji, svake večeri od ponedjeljka do petka, rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. U večerašnjoj prvoj emisiji gostuje Oliver Mlakar!

Dr. Emily Owens, 1. sezona, epizoda 1/13, HTV 2 u 20:05 sati
Serija prati život Emily Owens (Mamie Gummer) kao stažistice prve godine u bolnici Denver Memorial gdje otkriva da njezina simpatija s fakulteta Will Collins i suparnica iz srednje škole Cassandra Kopelson također stažiraju.

Kuća od karata, 2. sezona, epizoda 11/13, HTV1 u 20:55 sati
Na sastanku liječenih alkoholičara Doug priznaje da je opsjednut s Rachel, a Claire potiče Megan na javni istup. Kad stvari krenu nizbrdo, Claire se napije s Meechumom, a Frank ih zatekne u neobičnoj bliskosti…

Bez traga, 1. sezona, epizoda 1/23, RTL u 22:45 sati
RTL od prve sezone reprizira kriminalističku dramsku seriju Bez traga na čijem je čelu agent Jack Malone koji sa svojom jedinicom vodi utrku s vremenom kako bi našli nestale ljude. Tvorac Hank Steinberg i producent Jerry Bruckheimer su seriju lansirali u sklopu CBS-ove jesenske ponude 2002. godine, a pokazalo se da će to biti prvi show ikad koji je nadmašio gledanost dugogodišnjeg NBC-jevog hita Hitna služba kojeg je također producirao Warner Bros.

FILMOVI

Ubojstvo u Orient Expressu, HTV3 u 20 sati
U vlaku Orient Express na putu za London dogodi se ubojstvo. Na sreću u tom vlaku je i veliki detektiv Hercule Poirot koji je ponovno aktiviran u cilju rasvjetljavanja ovoga nemilog događaja...

Jedini moj, HTV2 u 22:05 sati
Ulicama New Yorka odjekuju zvukovi plavoga „Cadillac Coupe de Villea“, a nitko od putnika se ne osvrće. Ann Devereaux napustila je svoga supruga i krenula na put s dva sina tinejdžera u potragu za novim partnerom.

Najbolja ponuda, HTV 1 u 0:05 sati
Kriminalistička drama redatelja i scenarista Giuseppea Tornatorea osvojila je 10-ak nagrada na raznim filmskim festivalima, a u glavnoj ulozi aukcionara koji postane opsjednut bogatom nasljednicom je odlični Goeffrey Rush.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala