Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže još jedna akcijska komedija Brucea Willisa
Bruce Willis ponovno surađuje s braćom Cullen u još jednoj akcijskoj komediji za koju je potpisao vodeću ulogu

Stiže još jedna akcijska komedija Brucea Willisa

 Bruce Willis, prezaposlena superzvijezda Hollywooda, sprema još jednu akcijsku komediju u kojoj će preuzeti glavnu ulogu. 

Još neimenovani projekt predvode Willisovi stari suradnici braća Mark i Robb Cullen. Trojac je već ranije surađivao na filmu Profesionalci u akciji iz 2010. godine u kojoj je vodeću ulogu imao i Tracy Morgan. 

U središtu radnje Willisove najnovije akcije privatni je detektiv i njegov ljubimac, čovjekov najbolji prijatelj pas Buddy. Radnja filma je smještena u poznatoj četvrti L.A.-a Venice Beachu, gdje će se snimanje filma i održavati, a snimanje će započeti već u lipnju. 

Niz nesretnih i smiješnih situacija započne kada Buddyja otme zloglasna zločinačka banda. Privatni istražitelj, kojeg glumi Bruce Willis, učinit će sve kako bi svog voljenog ljubimca vratio natrag. Čineći sve što mu banda nalaže, istražitelj se nađe u najčudnijim situacijama i u sukobu s čitavom lepezom mutnih likova, od kamatara do osvetoljubivih Samoanaca. 

Posljednji film Brucea Willisa, znanstvenofantastičnu akciju Vice, u našim kinima ste mogli gledati u ožujku, gdje je glumio dizajnera ultimativnog odmarališta u kojem su sve fantazije dozvoljene. 

Među najavljenim filmovima koji bi trebali vidjeti svjetlo dana iduće godine dva su privukla posebnu pažnju. Uz još neimenovani projekt Woddyja Allena, u kojem će Bruce Willis glumiti uz Blake Lively, Kristen Stewart i Jessea Eisenberga, Willis nosi glavnu ulogu u akcijskom trileru Extraction redatelja Stevena C. Millera, gdje glumi bivšeg operativca CIA-e koji se još uvijek nije oporavio od ubojstva svoje supruge.

Također, već se dugo iščekuje i komedija Rock the Kasbah, čija je premijera svakim danom sve bliža jer je produkcija na filmu već završena. U spomenutoj komediji Willis glumi zajedno s Billom Murrayjem, a režiju potpisuje Berry Levinson

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala