Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 13.5.
Ako vam se ne gleda nogometna utakmica Real Madrid - Juventus, birajte između tri serije i tri filma

TV Preporuke dana – Srijeda 13.5.

Večeras u 20:35 sati možete gledati nogometnu utakmicu iz Lige prvaka Real Madrid - Juventus (HTV 2), a na rasporedu se još nudi nekoliko serija i filmova.

SERIJE

Vatre ivanjske, 1. sezona, epizoda 138/140, RTL u 20 sati
Dok se Ana lomi između ljubavi prema Viktoru i moralnog osjećaja da ne može biti s njim nakon svega, Viktor shvaća da mora vratiti Anu. Kada je nađe na Ivkinoj stijeni kako pali pravu Tildinu oporuku, šokiran je i dirnut jer shvati da se i sada žrtvuje za njegovu dobrobit...

Kuća od karata, 2. sezona, epizoda 9/13, HTV1 u 20:55 sati
Novinari dobivaju skandaloznu Claireinu fotografiju koju je snimio Galloway pa ga Claire nastoji uvjeriti da slažu kako je to bio dar Franku za godišnjicu braka. Nakon što Freddy pristane dati svoj restoran u franšizu odluči sinu i unuku kupiti novu kuću, no dolazi do velikih problema.

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 154/160, Nova TV u 21:05 sati
Zoki otkriva kako je don Ante upleten u situaciju s prstenom te on i Mirko namjeste klopku za Antu i pozovu biskupa kako bi posvjedočio Antinom karakteru i lošem ponašanju. Ante je konačno uhvaćen. Damir prešućuje Katarini događaje iz prošle noći jer ne želi da se brine…

FILMOVI

Ništavni čovjek, HTV3 u 20 sati
Riječ je o umjetničkom filmu poznatoga francuskoga redatelja Michela Devillea o redovitim gostima u lučkoj krčmi koji postanu osumnjičeni u istrazi ubojstva.

Frost/Nixon, HTV2 u 23 sata
Dobitnik Oscara, redatelj Ron Howard, na ekrane donosi priču Petera Morgana o borbi Richarda Nixona, osramoćenog predsjednika i Davida Frosta, slavne TV ličnosti.

Bure baruta, HTV1 u 23:20 sati
Ovaj film Gorana Paskaljevića o svakodnevnici brutalnih i nasilnih događanja u Beogradu krajem 20. stoljeća je snimljen prema istoimenoj kazališnoj drami Dejana Dukovskog koja se od 1995. godine igrala na sceni Jugoslovenskog dramskog kazališta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala