Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Savršen dan na Balkanu
Film španjolskog redatelja Fernanda Leóna de Aranoe "A Perfect Day" predvode holivudski glumci, a radnja se odvija na Balkanu

Savršen dan na Balkanu

 Deadline je objavio prve isječke iz filma španjolskog redatelja Fernanda Leóna de Aranoe, čiji prvi uradak na engleskom jeziku A Perfect Day ima balkansku kulisu. 

Redatelja će neki od vas prepoznati po uratku Princeze iz 2005. godine, filmu koji se vrti oko pitanja prostitucije. Fernando León de Aranoa dosadašnju karijeru je posvetio filmovima s jakom socijalnom tematikom, a ni "A Perfect Day" ne odmiče puno od toga.

"A Perfect Day"  je drama koja humor pronalazi u tmurnim situacijama. Radnja je smještena u središtu, našoj publici dobro poznatog, balkanskog sukoba gdje skupina humanitaraca pokušava pomoći stanovništvu tijekom ratnog sukoba. 

Iz isječaka koji su objavljeni dobro se oslikava suhoparni humor na koji redatelj smjera, ali i socijalni komentar na izvitopereni moral na kakvog možemo naići u vremenima rata. U kratkim video isječcima prikazana je scena kojoj je središte bunar, jedini izvor vode za lokalne stanovnike. Strani humanitarci dolaze na scenu kako bi  pomogli ukloniti truplo pronađeno na dnu bunara. 

Nekoliko glumaca s holivudske A-liste pronaći ćete u filmu, a otkriveni su u sljedećim kadrovima.

U ulozi rezigniranog humanitarca vidjet ćete Benicia Del Tora i Tima Robbinsa, a kao njihovu kolegicu punu ideala Melanie Thierry. U filmu sudjeluje i Olga Kurylenko te Feđa Štukan. 

Film će premijerno biti prikazan na festivalu u Cannesu, a zatim kreće u distribuciju na domaćem tržištu u Španjolskoj 28. kolovoza. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala