Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel je posljednji lovac na vještice
Najnoviji film popularnog glumca predstavio je prvi poster te kratku video najavu

Vin Diesel je posljednji lovac na vještice

Vinu Dieselu je u posljednje vrijeme krenulo dosta dobro, pogotovo gledajući kroz uspjeh posljednjeg dijela iz franšize Brzi i žestoki koji je do sada zaradio vrtoglavih 1.35 milijarde dolara. Sada je spreman za novu potencijalnu franšizu koju namjerava početi fantasy filmom The Last Witch Hunter. Danas imamo prilike vidjeti prvi poster i prvu video najavu.

Moderan svijet krije mnoge tajne, no ona najzanimljivija od svih jest da vještice još uvijek žive među nama. One su zlokobna nadnaravna bića koja žele osloboditi Crnu Smrt na svijet. Vojske lovaca na vještice borile su se protiv neprirodnog neprijatelja diljem zemljaske kugle tijekom stoljeća. Jedan od njih je Kaulder, odvažni ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Kraljicu vještica, ubivši usput i njene sljedbenike.

U trenucima prije smrti, Kraljica je proklela Kauldera vlastitom besmrtnošću, te mu zauvijek oduzela mogućnost da se udruži sa voljenom ženom i kćeri u sljedećem životu. Danas je Kaulder jedini lovac koji je preostao. Proveo je stoljeća loveći zalutale vještice tugujući za svojim voljenima. Ono što Kaulderu nije poznato jest da je Kraljica vještica uskrsnula i traži osvetu za svog ubojicu, spremajući epsku bitku koja će odlučiti o opstanku ljudske vrste.

Vin Diesel nalazi se u ulozi besmrtnog Kauldera, a uz njega se u filmu nalaze i Michael Caine, Elijah Wood i Rose Leslie. Redatelj filma je Breck Eisner, a scenarij su napisali Melisa Wallack i Cory Goodman. Film će se u kinima naći 23. listopada ove godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala