Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hailee Steinfeld je srednjoškolska tajna agentica
Akcijska komedija "Barely Lethal" u glavnim ulogama ima zanosnu Jessicu Albu, mladu Hailee Steinfeld i iskusnog Samuela L. Jacksona

Hailee Steinfeld je srednjoškolska tajna agentica

 Avanture u srednjoškolskim klupama uvijek su dobro kotirale među publikom, a  kad scenariju nadodamo junake i komediju stiže pravi recept za uspješnu zabavu. 

Barely Lethal je akcijska komedija smještena upravo usred čudnovatog svijeta odrastanja i čarobnih godina srednje škole. No, protagonisti filma zapravo i ne spadaju tamo usprkos svojim godinama. 

Tajna organizacija međunarodnih špijuna posvetila je svoje vrijeme odgoju i obrazovanju djece bez roditelja kako bi ih pretvorila u nepobjedive tajne agente. Jedna od njih je i mlada agentica 83 (Hailee Steinfeld) koja žudi za normalnim životom. Pri jednom zadataku otkrije čari tipičnog života i odlučuje se lažirati svoju smrt kako bi napokon pohađala običnu školu u tipičnom američkom predgrađu. 

Njezin plan se, naravno, izjalovi kada nehotice postane internetska senzacija pa za njom krene njezina agencija i opasna neprijateljska agentica. 

U glavnoj ulozi su talentirana Hailee Steinfeld i Samuel L. Jackson koji glumi njezinog mentora i šefa, dok je neprijateljska atentatorica i glavni antagonist filma Jessica Alba. 

Uz njih u filmu ćete vvidjeti i Sophie Turner, Thomasa Manna te Rachel Harris

"Barely Lethal" je napisao i režirao Kyle Newman, koji jes voje iskustvo na avanturističkim komedijama stekao režiranjem filma Obožavatelji. Ova komedija je za sada samo u limitiranoj distribuciji, a prikazivat će se od 29. svibnja u američkim kinima. 

M. M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala