Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 21.4.
Za vas smo izdvojili emisije Piramida i 3, 2, 1 - kuhaj! te seriju Psihološki pristup

TV Preporuke dana – Utorak 21.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 21.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Piramida, HTV 1 u 20 sati
U današnjoj emisiju natječu se novinarka Indexa Dea Redžić, slikar Duško Šibl i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke i zastupnica u Europarlamentu Ruža Tomašić.
 
 
Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 21:05 sati
Počeo je tjedan svjetske kuhinje koji uz klasičnu kulinarsku borbu kuhačama i loncima donosi jednu novu: svaki kandidati mora na pločicu napisati ime kandidata kojem želi zapapriti, odnosno za koga smatraju da je najlošije kuhao.
 
Psihološki pristup, HTV3 u 23:35 sati
Policija unatoč Fitzovom (Robbie Coltrane) protivljenju iz pritvora pusti poremećenog mladića koji nakon toga pođe u ubilački pohod sa svojom manipulativnom djevojkom.
 
 
FILMOVI
 
Skriveno, HTV3 u 20 sati
Psihološka drama s elementima trilera. Ozbiljni dijalozi, odsustvo glazbe i iznimno dobar tempo čine Skriveno jednim od najoriginalnijih europskih filmskih ostvarenja u proteklih nekoliko godina.
 
Zakon braće, HTV2 u 22 sata
Kad odlikovani marinac (Tobey Maguire) nestane, njegov mlađi brat (Jake Gyllenhaal) preuzima brigu za njegovu suprugu i dvoje djece, s posljedicama koje će uzdrmati cijelu obitelj.
 
Prizivanje, HBO u 22:50 sati
Temeljen na istinitim događajima Prizivanje predstavlja priču kako su svjetski priznati istražitelji paranormalnih aktivnosti Ed i Lorraine Warren pozvani pomoći obitelji koju je terorizirala prisutnost sila tame nastanjena u njihovoj kući na osami.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala