Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Steve Carell protiv Emme Stone u Borbi spolova
Igrani film o legendarnom teniskom meču između Billie Jean King i Bobbyja Riggsa dobiva novu filmsku adaptaciju

Steve Carell protiv Emme Stone u Borbi spolova

Foto: PR Photos

U ulogama oca i kćeri našli su se u filmu Ta luda ljubav no Steve Carell i Emma Stone sada su na putu da postanu veliki suparnici. Deadline prenosi kako bi se ove dvije glumačke zvijezde trebale pojaviti u ulogama teniskih ikona Bobbyja Riggsa i Billie Jean King u Borbi spolova (Battle of the Sexes).

Film rađen prema scenariju Simona Beaufoya, ispričat će priču o suparništvu između bivšeg teniskog prvaka Riggsa i njegove 29-godišnje suparnice Billie Jean King, kada su odmjerili snage na teniskom terenu u legentarnom ogledu 1973. godine koji je trebao dokazati može li profesionalna igračica ikada pobijediti muškog protivnika. Događaj je postao prava senzacija te je privukao više od 50 milijuna Amerikanaca, željnih vidjeti tko će odnijeti pobjedu.

Zanimljivost vezana uz ovaj projekt jest da se istovremeno rade još dva filma iste tematike. Jedan radi HBO i Playtone prema scenariju Davida Auburna, sa Elizabeth Banks i Paulom Giamattijem u ulogama Billie i Riggsa. Istovremeno i Chernin Entertainment i Gary Sanchez pripremaju film Match Maker prema scenariju Stevea Conrada, sa Willom Ferrellom u ulozi Riggsa.

Borba spolova sa Stone i Carellom sa snimanjem kreće već ove godine te se izlazak očekuje tijekom 2016., baš u žaru predsjedničke kampanje Hillary Clinton kada će se vjerojatno često spominjati ravnopravnost spolova.

Uz nekoliko dokumentarnih filmova, događaj oko poznatog teniskog meča dobio je već i svoju igranu verziju i to u obliku filma Borba spolova iz 2001. godine, u kojem su glavne uloge ostvarili Holly Hunter i Ron Silver.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala