Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 14.4.
Za vas smo izdvojili novu epizodu emisije Piramida, dramu Drvo života (Brad Pitt) te akcijski triler Ratna pravila (Samuel L. Jackson)

TV Preporuke dana – Utorak 14.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 14.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Piramida, HTV1 u 20 sati
U novoj emisiji sudjeluju profesor i vodeći stručnjak za geopolitiku Vlatko Cvrtila, saborski zastupnik Narodne stranke - reformisti Petar Baranović i redatelj Ognjen Sviličić.
 
Preostalih šest kandidata jučer se moralo snaći u novim izazovima koje je donio Tjedan kapetana i podijelio ih u timove. Kapetanica crvenog tima Martina je za svoj tim odabrala Karolinu i Anju, dok su u žutom timu koji predvodi Tomislav još i Duška te Ivana. Nakon prvog dana natjecanja u timovima trenutno vodi žuti tim. Hoće li se to danas promijeniti?
 
Banshee, Cinemax u 22 sata
Večeras vas čeka posljednja, 10. epizoda u trećoj sezoni koja je svoju premijeru u SAD-u imala 13. ožujka ove godine. Nova, četvrta sezona je najavljena za sljedeću godinu.
 
 
FILMOVI
 
Drvo života, HTV3 u 20 sati
Film Drvo života je prije svega himna životu, koja otkriva odgovore na pitanja koja proganjaju čovjeka, kroz kaleidoskop intimnog i kozmičkog, od sirovih emocija teksaške obitelji do divljih i beskonačnih rubova prostora i vremena, od dječaka koji gubi nevinost do čovjeka koji spoznaje strahopoštovanje, čuđenje i transcendenciju.
 
Ratna pravila, HTV2 u 21:55 sati
Kad izbiju demonstracije u Jemenu pukovnik Terry Childers (Samuel L. Jackson) i postrojba marinaca imaju zadatak probiti se do američkog veleposlanstva te evakuirati veleposlanika i njegovu obitelj bude li potrebno. Budući da demonstranti otvore vatru na veleposlanstvo, bace eksploziv i i tri marinca poginu, Childers nema izbora; naređuje otvaranje vatre pri čemu bude ubijeno osamdesetak demonstranata. Terry Childers završi na vojnom sudu pod optužbom za ratni zločin no njegov prijatelj, marinski pukovnik Hays Hodges (Tommy Lee Jones) preuzima njegovu obranu...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala