Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dylan O’Brien i Kurt Russell u Deepwater Horizonu
Dylan O’Brien se pridružio filmu "Deepwater Horizon" kao najmlađi član ekipe na naftnoj bušilici u Meksičkom zaljevu

Dylan O’Brien i Kurt Russell u "Deepwater Horizonu"

Čini se kako su se napokon smirile uzburkane vode produkcije filma Deepwater Horizon. Prvi redatelj J. C. Chandor je napustio film zbog kreativnih nesuglasica, nakon čega je kormilo preuzeo Peter Berg i filmu dao nužno usmjerenje s kojim su bili zadovoljni u studiju Big Summit. 

Peter Berg će priču o završnim minutama koje su prethodile katastrofi u Meksičkom zaljevu 2010. godine, usredotočiti na junačke podvige posade naftne bušotine BP-a. Tako ćemo 2016. godine gledati priču o običnim ljudima koji su se u trenutcima katastrofe iskazali u svome najboljem svjetlu. 

Glumačkoj ekipi se zatim pridružila i mlada Gina Rodriguez, koju će neki gledatelji prepoznati kao glumicu iz humoristične serije "Jane the Virgin". 

Najnoviji dodatak glumačkoj postavi je Dylan O’Brien, koji je prošle godine zasjao u distopijskom filmu Labirint: Nemogući bijeg. Dylan O’Brien će glumiti najmlađeg člana posade na naftnoj bušotini Deepwater Horizon Caleba Hollowaya.

Još samo preostaje da se potvrdi i casting jednog od velikih akcijskih junaka Kurta Russella. Naime, kako izvještava Variety Kurt Russell se trenutačno nalazi u pregovorima za jednu od vodećih, za sada nepoznatih, uloga u filmu.

Russellov idući najavljeni projekt je pod režiserskom palicom Quentina Tarantina, The Hateful Eight, i u procesu je snimanja. Također, Kurta Russella možete vidjeti i u najnovijem izdanju Brzih i žestokih, koji trenutačno puni kino dvorane nepredviđenom brzinom. 

"Deepwater Horizon" naći će se u kinima 30. rujna 2016. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala