Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Massa starta prvi na odlučujućoj F1 trci
Hamiltonu je dovoljan plasman među prvih pet za ukupnu pobjedu

Massa starta prvi na odlučujućoj F1 trci

Dok je HTV2 još emitirao košarku, u pobjedi Cibone nad Crvenom Zvezdom od 86:63, Pop TV je uživo prenosio zadnji kvalifikacijski trening ovogodišnje sezone Formule 1, u Brazilu, na stazi Interlagos.

Miran Ališič u svom je stilu bučno komentirao promjene poretka, osim što je Massa i u drugom pokušaju treće kvalifikacijske runde ostao prvi. Mijenjao se "samo" ostatak poretka.

HTV je (nakon što je već sve završilo) ipak pustio snimku, ali tek od treće kvalifikacijske runde. Naravno da su Neven Novak, a posebno Ivica Blažičko slično "vrištali" na konačni poredak prve desetorice: Massa, Trulli, Raikkonen, Hamilton, Kovalainen, Alonso, Vettel, Heidfeld, Bourdais i Glock.

Ovo je 15. najbolja startna pozicija u karijeri za Massu (sigurno i najdraža, pred svojom publikom!) i rasplet kakvog su u Ferrariju samo priželjkivali!

Podsjetimo, Hamilton pred zadnju trku ukupno ima 7 bodova prednosti nad Massom, ukupno 94 boda, Massa ima 87, Kubica 75, Raikkonen 69, Heidfeld 60, Alonso 53, Kovalainen 51... U momčadskom poretku prvi je Ferrari sa 156 bodom (ako Massa i ne uspije, bitno je osvojiti makar konstruktorski naslov), McLaren Mercedes ima 145, BMW 135, Renault 72, Toyota 52...

U nedjelju će od 18 sati, na 2. programu HTV-a biti napeto, nadajmo se do zadnjeg kruga. Felipe Massa za prvi naslov u karijeri sutra mora pobijediti ili biti drugi (osvojiti 10 ili 8 bodova), a Hamilton biti maksimalno 6. ili 8.!

Lewisu Hamiltonu je dovoljno bilo koje mjesto do petog (4 boda) i sigurno je prvak, bez obzira na Massu. Može li se ponoviti lanjska trka, kad ga je Raikkonen pretekao za jedan bod, uz slične uvjete?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala