Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hardy u još tri filma o Mad Maxu
Ukoliko 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' poluči željene rezultate snimat će se još tri nastavka

Tom Hardy u još tri filma o Mad Maxu

Tijekom burnog snimanja filma Pobješnjeli Max: Divlja cesta, kolale su mnogobrojne glasine o tome kako je film katastrofa, da rade kaos od priče, a i da su glumci užasni. No sada, mjesec dana prije izlaska filma, čini se kako se priča potpuno okrenula. Novi Mad Max jedan je od najiščekivanijih filmova godine, čemu svjedoči i činjenica da će se prvi trailer za film Batman v Superman: Dawn of Justice prikazati upravo prije Mad Maxa.

Ukoliko sa filmom sve pođe onako kako treba, čini se kako bi mogli Toma Hardyja gledati u glavnoj ulozi u još nekoliko filmova. U nedavnom je intervjuu otkrio kako je potpisao za još tri filma iz Mad Max serijala no da sve ovisi o tome kako će prvi film biti prihvaćen kod publike: "Sve se temelji na brojkama i kako su stvari prihvaćene.", objasnio je Hardy.

To zapravo i nije tolika velika vijest s obzirom da je redatelj George Miller već otkrio kako ima napisanu kompletnu novu trilogiju te je čak planirao istovremeno snimati Mad Max: Divlja cesta i nastavak Mad Max: Furiosa no od toga su ipak odustali odlučivši pričekati izlazak prvog filma. Ukoliko brojke budu zadovljavajuće, drugi bi film sa snimanjem mogao krenuti vrlo brzo, s obzirom da već sve imaju u pripremi za nastavke.

Uz Toma Hardyja se u glavnoj ulozi nalazi Charlize Theron, za koju još nije poznato hoće li reprizirati svoju ulogu ukoliko dođe do snimanja nastavaka. Tu su još i Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley i Nathan Jones, a film u hrvatska kina stiže za malo više od mjesec dana, točnije 14. svibnja.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala