Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Travanj na Pickboxu
Najnovije epizode hit serija, nezaboravni obiteljski filmovi... Ne propustite travanj na Pickboxu!

Travanj na Pickboxu

Korisnici internetske televizije Pickbox s veseljem mogu očekivati travanj, mjesec u kojem će i dalje odmah nakon emitiranja u Americi moći gledati najnovije epizode hit serija Državna Tajnica s Teom Leoni i Timom Dalyjem i Crnu listu s magnetično privlačnim Jamesom Spaderom u ulozi kriminalnog genijalca Reda.

A to je samo početak popisa od više od 70 serija i 300 filmova koji su dostupni na Pickboxu.

Ljubavni zapleti u bolnici i izvan nje

Najbolja televizijska bolnička zabava Stažisti na Pickboxu će biti dostupna od 1. travnja, a nije prvoaprilska šala. Čak ni autori serije nisu predvidjeli urnebesni uspjeh i čak devet sezona o mladim doktorima na početku karijere, pa je tako jedan od najupečatljivijih likova sitcoma uopće, Domar, prvotno zamišljen kao plod mašte mladog, smotanog J. D.-a. Ako ste se ikad pitali zašto u prvoj sezoni Domar razgovara samo s J.D.-jem, upravo je to razlog: u zadnjoj epizodi prve sezone trebalo se otkriti da je smušeni J.D. imao imaginarnog (ne)prijatelja u bolnici. Međutim, Domarov uvrnuti humor stekao je toliku popularnost da je postao jednim od glavnih likova. Štoviše, scenaristi su za njegov lik prestali pisati tekst, jer se Neil Flynn (koji glumi Domara) toliko dobro snalazio u improvizacijama da mu niti jedan scenarist nije mogao parirati unaprijed napisanim dijalozima.

Nježne dušice željne romantičnih zapleta doći će na svoje uz seriju Ljubavnice s Čarobnicom Alyssom Milano i Izgubljenom Yunjin Kim, američkom verzijom koja je vjerna adaptacija istoimene britanske serije iz 2009. godine.

Jedna glumica - 13 uloga

Od 19. travnja na Pickbox stiže i prava SF poslastica, treća sezona serije Siročad. Najnovije epizode samo 24 sata nakon premijere stižu u rubriku Hotbox. Dok čekate novu sezonu, nema razloga da ne pogledate prve dvije sezone, ili, ako ste ih već gledali, da ne obnovite gradivo, jer klonovi stižu i sve ih je više.

Nećemo previše spojlati ako vam kažemo da je glavna junakinja jedna od 5-6 klonova (koliko ih otkrije u prvoj sezoni). Serija počinje s pametnom lopovicom Sarah koja ubrzo sazna da su joj sestre studentica mikrobiologije Cosima, psihopatkinja Helena, provincijska majka Alison i još par njih. Sve ih glumi ista mlada, genijalna i zaista uvjerljiva Tatiana Maslany koja je za ove uloge dobila brojne nominacije i nagrade. Njena gluma ostavlja bez riječi. Ona gotovo sama odrađuje cijelu seriju, a razlike među klonovima su sasvim opipljive - naglasak, karakter i govor tijela, čak i bez šminke i kostima.

Tu su i filmovi

U travnju na Pickbox stiže ekranizacija romana Jacka Londona, dirljiva obiteljska avantura Bijeli očnjak s holivudskom zvijezdom Ethanom Hawkom u glavnoj ulozi, kada je slavni glumac imao samo 20 godina.

Još je bolja preporuka, također film za cijelu obitelj, Pustolovine Hucka Finna s čak mnogo mlađim Hobitom Elijahom Woodom, dok najviše smijeha obećava Ledena staza koja je 1993. imala najveću zaradu od svih Disneyjevih igranih filmova.

Za najmlađe prava poslastica za Uskrs, sinkronizirani crtić Žuta minuta, kojem glas u originalu posuđuje upravo stažist Zach Braff.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala