Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence napušta X-Men franšizu
Mlada glumica je otkrila kako će joj nadolazeći film 'X-Men: Apocalypse' biti posljednje pojavljivanje u ulozi Mystique

Jennifer Lawrence napušta X-Men franšizu

Jennifer Lawrence, koja se nalazila u ulozi Mystique u X-Men filmovima od 2011., odnosno od filma X-Men: Prva generacija, u razgovoru za MTV je otkrila kako će joj nadolazeći film u franšizi - Apocalypse, biti posljednji u kojem namjerava glumiti.

Na pitanje hoće li joj uloga u filmu X-Men: Apocalypse biti posljednje pojavljivanje u ulozi mutantice plave boje, Lawrence je samo kratko odgovorila: "Da, bit će posljednje."

Ona je već druga članica glumačke postave X-Men filmova koja je najavila svoj odlazak. Nedavno je to napravio i Nicholas Hoult, koji je glumio Zvijer u filmovima Prva generacija i Dani buduće prošlosti. Njemu će X-Men: Apocalypse, koji izlazi sljedeće godine, također biti posljednja uloga u filmovima, iako nije odbacio mogućnost da se nekada u budućnosti ipak vrati.

No to što se Lawrence neće više pojaviti kao Mystique ne znači nužno da se lik Mystique neće više pojavljivati. Ona je, uostalom, već druga glumica u toj ulozi. Prije nje se u toj ulozi nalazila Rebecca Romijn, stoga postoji mogućnost da s vremenom angažiraju neku drugu glumicu.

Uostalom, Bryan Singer, koji režira Apocalypse, već polako uvodi novu ekipu. Za sada se u novim ulogama Storm, Cyclopsa i Jean Grey očekuju Alexandra Shipp, Tye Sheridan i Sophie Turner. Koga sve možemo očekivati u potencijalnim novim nastavcima u franšizi, saznat ćemo nakon filma X-Men: Apocalypse, koji se u kinima očekuje 27. svibnja sljedeće godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala