Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje druga sezona serije „Počivali u miru“
Novinarka Lucija Car kreće u nove istrage večeras u 21 sat u hvaljenoj hrvatskoj dramskoj seriji

Počinje druga sezona serije „Počivali u miru“

Foto: HRT

Napeta priča je o mladoj televizijskoj novinarki Luciji Car (Judita Franković) se nastavlja!

Nove epizode serije Počivali u miru će Luciju odvesti u nove istrage tajni koje kriju zaboravljeni grobovi. Političke intrige, osobni interesi, prijevare i ubojstva izronit će iz zakopanih grobova i ugroziti živote. Lucija će još jednom na bolan način otkriti: da bi mrtvi počivali u miru, živi moraju platiti visoku cijenu.

Ovoga puta Luciju istraga vodi u Globin, tipično istarsko kameno mjestašce na uzvisini, okruženo ljupkim dolinama, vinogradima i šumama punim tartufa. No, sedam smrti povezanih s azbestom, dugo nakon što se on u Globinu prestao proizvoditi, nisu samo teret s kojim se teško nosi mala lokalna zajednica. One su tempirana bomba koja seže do samog vrha države i može ugroziti mnoge interese...

Prva sezona snimljena je 2012. godine u režiji Gorana Rukavine i Kristijana Milića dok je drugu sezonu režirao Goran Dukić. Serija je bila prva hrvatska dramska koja je ušla u službenu konkurenciju jednog od najvećih svjetskih festivala televizijske drame u Seoulu, a pozvana je i na međunarodnu smotru televizijskih serija Series Mania u Parizu. Ovo je i prvi hrvatski dramski format koji je za američko tržište otkupio jedan od najvećih svjetskih studija Lionsgate.

U novoj sezoni uloge imaju Goran Navojec kao Romano Soršak, načelnik Sektora kriminalistike Policijske uprave Pula, Nina Violić kao Ines Polić, free-lance novinarka prilično diskutabilnog profesionalnog profila, Boris Cavazza je bivši direktor tvornice TAV, Jernej šugman kao aktualni direktor Chemixa i drugi.

Druga sezona serije Počivali u miru počinje večeras u 21 sat na HTV-u 1 i prikazivat će se u istom terminu od ponedjeljka do četvrtka.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala